Sarađuj sa Svilenim Bubama

Svilene-Bube-logo

Nakon više od 7 godina bavljenja projektom Svilene Bube, došao je momenat kada iza mene stoji puno napisanih tekstova, zadovoljnih klijenata i iskustva koje želim da podelim sa svima vama koji me pratite.

Nezavisno od bloga, bavim se optimizacijom sajtova i tekstova za svoje klijente na engleskom i na srpskom jeziku. Radim na smišljanju marketing strategija, vođenju društvenih mreža, pišem blogove, kataloge, i mini scenarije za promotivne videe.

Ovo iskustvo i znanja želim da podelim i sa vama i ponudim vam svoje usluge.

Iako je moda ono što najviše pratim i o čemu najčešće pišem, otvorena sam za izazove i volim da kroz svoj posao učim o sferama kao što su ekologija, kultura, tehnologija i startapi…

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju, slobodno me kontaktirajte preko email adrese: angelinapopovic88@gmail.com ili putem Instagrama.

Tekstovi za vaš sajt

Pisanje sadržaja prilagođenog vašoj publici, i osmišljavanje marketing strategije kojom ćete zainteresovati buduće kupce.

Instagram Saradnje

Zanimljive Instagram priče samo za vašu publiku, i osmišljavanje strategije oko vašeg brenda za postizanje većeg broja pratilaca koji zaista žele vaš proizvod.

Društvene mreže

Pomoć pri boljoj prezentaciji na društvenim mrežama: Instagram, Twitter, Facebook platforme.


Dobro ispričane priče se nikada ne zaboravljaju. Neka vaša bude jedna od njih.

Čekam vaš email na ovoj adresi: angelinapopovic88@gmail.com