Svilene-Bube-logo

Sarađuj sa Svilenim Bubama

Nakon više od 7 godina bavljenja projektom Svilene Bube, došao je momenat kada iza mene stoji puno napisanih tekstova, zadovoljnih klijenata i iskustva koje želim da podelim sa svima vama koji me pratite.

Nezavisno od bloga, ja se bavim optimizacijom sajtova i tekstova za svoje klijente na engleskom i na srpskom jeziku. Radim na smišljanju marketing strategija, vođenju društvenih mreža, pišem blogove, kataloge, i mini scenarije za promotivne videe. Ovo iskustvo i znanja želim da podelim i sa vama i ponudim vam svoje usluge.

Iako je moda ono što najviše pratim i o čemu najčešće pišem, otvorena sam za izazove i volim da kroz svoj posao saznajem nove stvari. Naravno, granicu podvlačim kod neetičkih projekata, koje na ličnom nivou ne podržavam.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju, slobodno me kontaktirajte preko email adrese: angelinapopovic88@gmail.com ili putem Instagrama.

Tekstovi za vaš sajt

Pisanje sadržaja prilagođenog vašoj publici, i osmišljavanje marketing strategije kojom ćete zainteresovati buduće kupce.

Instagram Saradnje

Zanimljive Instagram priče samo za vašu publiku, i osmišljavanje strategije oko vašeg brenda za postizanje većeg broja pratilaca koji zaista žele vaš proizvod.

Društvene mreže

Pomoć pri boljoj prezentaciji na društvenim mrežama: Instagram, Twitter, Facebook platforme.


Dobro ispričane priče se nikada ne zaboravljaju. Neka vaša bude jedna od njih.

Čekam vaš email na ovoj adresi: angelinapopovic88@gmail.com