Jesenji Horoskop za 2019.godinu!

Astrološkinja Svilenih Buba, Izabela, je bila vredna ovih dana, i spremila je jesenji horoskop koji će vas zabaviti i izvesti na pravi put. Moj posao ovog puta je bio da pronađem za vas inspirativne jesenje kombinacije koje odobravaju i planete i modni dizajneri.

Uživajte u jesenjem horoskopu za 2019.godinu!

OVAN

Ovan od svih znakova najviše voli početke i u svakom početku vidi izazov vredan borbe i osvajanja. Početkom jeseni vaš neosporeni entuzijazam je vrlo pametno i taktično orijentisan na posao. Sam kraj septembra donosi nove ljubavi, Venera je u opoziciji sa vašim Suncem i ljubav srećete na svakom koraku, osećate se dobro i prija vam pažnja koju plenite.

Oktobar je pun prilika ali i neprilika, kako na poslovnom tako i na emotivnom planu. Pokušajte da ostavite ego po strani i oslušnete potrebe ljubavnih i poslovnih partnera. Zato ne donostite odluke „preko noći“. Novembar pršti od strasti ali i mogućnosti ulaska u tajne i zabranjene ljubavi. Finansijska situacija je znatno bolja.

Ovnovi rođeni u drugoj i tećoj dekadi moraju da se pomire sa činjenicom da ne mogu da imaju kontrolu nad svim situacijama. Pustite ono što vas blokira, ove godine vas Saturn i Pluton uče strpljenju, na teži način, ali shvatite to kao važnu životnu lekciju koja vam dokazuje da iz svakog izazova uvek možete da izađete kao pobednik što vi i jeste!

 

Marama oko vrata ce grejati ovnove ove jeseni i činiti ih nepobedivim. CELINE

BIK

Bikovi su tokom leta bili vredni, a od druge polovine septembra će svi vaši venerijanski kvaliteti procvetati. Ova jesen je proleće za vas, bude se uspavana čula koje ste zbog poslovnih obaveza i stresa potisnuli.

Bikovi rade da bi sve pare trošili na uživanje, i oktobar je idealan za uživanje, biće sve potaman. Vaša lepota i senzualnost ne ostaju nezapaženi i sasvim je moguće da imate tajne obožavaoce. Dobar je period za Bikove koji se bave poslovima iz oblasti umetnosti.

Što se ljubavi tiče, ono suptilno, oktobarsko koketiranje se konkretizuje u novembru. Možete ući u ozbiljne partnerske odnose, ali budite pažljivi druga strana može pogrešno protumačiti vaše signale. Retrogradni Merkur će u novembru praviti opoziciju sa vašim Suncem, te morate biti jasni i konkretni u komunikaciji i preuzeti inicijativu u svim akcijama.

Kozna košulja, elegantna i drugačija, bas kao i bikovi. TODS

BLIZANCI

Dragi Blizanci, tokom septembra vam je posao bio u fokusu, vredno ste radili ali ste bili napeti i anksiozni. Bilo je mnogo izazovnih trenutaka, ali ne brinite, ta se situacija smiruje početkom oktobra.

Čitav stelijum planeta u Vagi tokom oktobra pravi harmonične kontakte sa vašim Suncem, i tada je momenat da duboko udahnete i opustite se. Lep period za ljubav i nove poslovne kontakte, jer zračite harizmom i osvajate smislom za humor. Prijatno ste društvo, nosite dobre vibracije sa sobom i bićete okruženi ljudima.

Čeka vas mnogo društvenih dešavnja i mogućih ljubavnih kontakata upravo preko prijatelja. Od 1.11. do 21.11. vas čeka prolazna, mračna faza zbog retrogradnog kretanja vašeg vladara, te iskoristite oktobar da se napunite dobrom i pozitivnom energijom i pretvorite neko prijateljstvo u nešto više.

Za blizance je najbolji komad garderobe, zabavan komad garderobe poput ove bluze koja sija.      Sonia Rykiel

 

RAK

Luninoj deci je prijao stelijum planeta u Devici tokom septembra, te su ostvarili odlične poslovne kontakte i išli na lepa kratka putovanja. Ljubavna situacija je stabilna za Rakove u vezama, ali postoji tedencija za hladjenje ljubavi, te ćete morati da poradite na partnerskom odnosu.

U oktobru Rakovi u vezama mogu da se odluče na zajednički život, ili menjate sredinu, nekretninu. Odlični su aspekti za Rakove u privatnom biznisu ili koji isti započinju, međutim, oktobar sa sobom donosi i izazovne aspekte pa bilo šta da započnete neće teći glatko, ali je poslovica “tiha voda breg roni” izmišljena zbog Rakova!

Upornost i strpljenje će vam se isplatiti već u novembru. Mnoge Rakove i dalje proganjaju duhovi prošlosti. Saturn i Pluton su u opoziciji sa vašim Suncem i biće tu izvesno vreme. Početkom iduće godine, kada im se u opoziciji pridruži i Jupiter definisaćete tu prošlost ulaskom u ozbiljan partnerski odnos ili konačan prekid. Mnogi Rakovi će sledeće godine ući u brak!

Rakovi ove jeseni mogu uzivati u sakoima, i modernim cipelama. ACNE STUDIOS

 

LAV

Kraljevi zodijaka, popravite te krune! Leto se završilo pa se osećate pomalo sagorelo i prazno. Septembar vam pruža šansu da se pokažete kao dobar organizator i lider na poslu.

Tokom oktobra planete prave lepe aspekte na vaše Sunce, i donose vam nove poslovne prilike, komunikacija sa ljudima će biti izvanredna i imate sve planetarne predispozicije da uđete u lep emotivan odnos. Lavovi u vezama mogu da se odluče za roditeljstvo.

Jupiter, planeta sreće, boravi u vašem polju ljubavi, dece i kreativnog izražavanja te donosi ekspanziju i srećna dešavanja na ovim poljima. Ceo novembar je u znaku ljubavi za vas, ali malo lošija situacija za Lavove u privatnom biznisu. Vodite računa o zdravlju koje ste zapostavili zbog ostalih obaveza, problemi sa kičmom su vrlo izvesni.

Lavovi se mogu osloniti na printove i zlatne boje. MAX MARA

DEVICA

Sjajan septembar za Device, čitava planetarna vojska je radila za vas. Kraj leta vam je doneo značajne početke i odluke. Energično i puni elana ulazite u jesen. Posao i finansije vam idu odlično.

Sve ono što ste prethodno, pažljivo planirali i na čemu ste radili vam se dvostruko vraća u oktobru. Odluke koje ste doneli su bile pametne i ispravne te možete da odahnete i uživate u vašem omiljenom godišnjem dobu. U prvoj polovini oktobra ćete biti posvećeni poslu, dok vam druga polovina meseca donosi mogućnost zanimljivih susreta i kraćih putovanja.

Ljubavi se dešavaju na putovanju, na ulici. Novembar će biti pomalo haotičan, mnogo rada ali se ne odvija sve po devičanskom planu i programu. Za vas kao i za Bliznance važi upozorenje da u periodu od 1.11. do 21.11. povedete računa o svom mentalnom zdravlju, pazite se u saobraćaju, čuvajte stvari i izbegavajte konflikte. Krajem novembra su izvesna preseljenja ili promene oko nekretnine, i mogućnost odlaska u inostranstvo zbog posla ili ljubavi.

Device uzivaju u pravilima i urednosti i zato su za njih stvoreni basic komadi. CHLOE

 

VAGA

Drage Vage, ova jesen je zaista magična za vas. Ljubav je u vazduhu, počevši od mladog Meseca u Vagi ulazite u harmoničan ciklus te ćete biti vrlo romantično raspoloženi, druželjubivi i neodoljivo lepi.

Mnogo ličnih planeta u Vagi na vašem suncu i polju ličnosti(za podznak Vaga) učiniće vas izražajno senzualnim i privlačnim. Finansiska situacija je takođe dobra i sve što zaradite ćete trošiti na šminku, kozmetičke tretmane, masaže i 100% uživati u sebi.

Tokom novembra bićete više predani poslu, kada shvatite da ne može da se živi samo od ljubavi i šminke. Dok ste pacifično raspoloženi tokom jeseni imate priliku da izgladite nesuglasice sa partnerom koje već dugo vučete kao stari kofer ili da se rešite partnera i kupite sebi novu tašnu.

Neodlučnost vage ne postoji kada je u pitanju moda. Zato ove jeseni biraju klasiku. FENDI

 

ŠKORPIJA

Jesen je doba kada Škorpije dostižu svoj zenit. Septembar je bio u znaku druženja i lepih prijateljskih odnosa. Sam početak jeseni i prva polovina oktobra vam donosi emotivne konfuzije, tajne veze i nemogućnost osvešćivanja problema.

Situacija se kristalizuje sredinom oktobra i imaćete jasnu sliku o tome šta možete da očekujete od sebe kao i od poslovnih i emotivnih partnera. Ovo je generalno, poslovno dobra godina za Škorpije, ali mentalno teška. Saturn i Pluton su u vašem polju misli, intelekta i komunikacije i poprilično mračno raspoloženi.

Osećate se usamljeno i neshvaćeno, da li je to vaša realna situacija ili vaš state of mind, dobro razmislite… Kraj oktobra je lep period za ljubav, Venera i Merkur su na vašem Suncu i čine vas fatalnim. Novembar neće biti jednostavan, Mars vaš vladar loše pozicioniran u lošem aspektu sa drugim vladarem Plutonom sa sve retrogradnim Merkurom u vašem znaku donosi probleme u komunikaciji, depresivno raspoloženje i osećaj iscrpljenosti u svakom smislu.

To je samo prolazan period, i zato se fokusirajte na dobre stvari i duboku introspekciju. Preispitajte svoje stavove i pročistite duh i um ogolelom istinom, jer istina uvek oslobađa. Nakon 20.11. otresite taj pepeo sa ramena i regenerisani sa sjajnim planetarnim pocizijama krenite u nove pobede.

Ne zaboravite na vašu goth prošlost i ponesite čipku i crninu kako to samo jedna škorpija moze. Olivier Theyskens

 

STRELAC

Izazovi i stres na poslu sa kojim ste morali da se nosite tokom septembra su konačno utihnuli. Ulazite u opušteniju fazu, ali još uvek se mnoge promene dešavaju na polju vaše ličnosti. Mars u Devici u kvadratu sa vašim Suncem i Jupiterom pomalo kroti vašu strelčevsku spontanost i primorava vas da planirate u životu, a svi znamo da vam planiranje nije jača strana.

Pazite se problema sa zakonom. Na poslu se susrećete sa velikim odgovornostima koje vas opterećuju, ali Jupiter vam uvek donosi srećne okolnosti jer je tokom cele godine u svom sedištu, i od 12.8. je krenuo direktnim hodom, te vas nesputano čuva. Ovo je srećna godina za Strelčeve, ostvarujete svoje ambicije i upravo se dešavaju sve one stvari koje ste priželjkivali.

Da, dobre stvari dolaze ali da li ćete uspeti da ih sačuvate ili će vam dobre prilike iskliznuti iz ruku zbog vaše prevelike opuštenosti to je već pitanje koje sebi treba da postavite. Oktobar je solidan za ljubav, a već u novembru ljubav sija u punom sjaju, harmonija za pripadnike u vezama. Slobodnim Strelčevima se dešavaju ljubavi na putu, u inostranstvu koje mogu da počnu kao uzbudljiva avantura. Mnogi Strelčevi će u ovom periodu da upoznaju svoje srodne duše.

Fokus neka bude na odeći koja je moderna i ne opterećuje vas. Jacquemus

 

JARAC

Dragi Jarčevi, vi ste vrlo radno kročili u prve, jesenje dane, puni ste planova i ideja, želite mnogo toga odjednom, međutim ovi učitelji i mučitelji Saturn i Pluton u tandemu na vašem Suncu vam ne dozvoljavaju da se sve odvija po planu. Moraćete debelo da zasučete rukave da bi realizovali svoje planove, ali vi ste na to već navikli.

Jarčevi rođeni u prvoj i drugoj dekadi su već prošli ovu planetarnu torturu i krizu identititeta. Stelijum planeta u Vagi krajem septembra i tokom oktobra je pozicioniran u vašem polju prosperiteta i karijere, te kroz harmonične socijalne interakcije, preko partnera i prijatelja možete da ostvarite poslovne ambicije. Jarčevi u vezama u oktobru imaju moćnost nesuglasica, zbog svoje tvrdoglavosti i krutosti u stavovima.

Opterećujete partnera sa stavom da vam je najteže u životu i testirate njegovo strpljenje, te je savet da se opustite i negujte odnos. Novembar je bolji period za ljubav, slobodni Jarčevi preko prijatelja i druženja mogu osvojiti nečije srce. Pazite na zdravlje, kosti, zube i čuvajte se povreda istih. Od kraja decembra Jupiter ulazi u Jarca i cela 2020. godina će vam doneti značajne životne promene na svim poljima.

Samo provereni brendovi, i sto je moguce skuplji komadi koji ce trajati. Burberry

VODOLIJA

Vodolije su tokom septembra rešavali pitanje nekretnina ili ste samo redizajnirali poslovni ili privatni prostor. Vaša duša vapi za promenom i pronalaskom mira. Vaš vladar Uran u znaku Bika u u polju doma i duše traži sigurnost i mir. Odličan je period za Vodolije koje se bave privatnim biznisom iz oblasti umetnosti ili uslužnih delatnosti iz oblasti estetike.

Za podznak Vodolija, ovo je karmički teška godina ali naučićete mnogo o sebi i postati mudriji. Prva polovina oktobra je dobra za druženja, putovanja, ljubavne avanture i realizaciju onog o čemu već dugo maštate.

U novembru ćete biti u petoj brzini i vrlo posvećeni poslu, ali morate prihvatiti činjenicu da vaša okolina ne može uvek ispratiti dinamiku vašeg življenja i ne treba zbog toga da ulazite u nepotrebne konflikte. Poštujte stavove partnera i poslovnih saradnika i budite malo otvoreniji za saradnju.

Uvek kreativne vodolije mogu eksperimentisati sa kaputima. Tory Burch

RIBE

Poprilično haotičan septembar za nežne Ribe, mnogo promena i izazova na poslovnom i emotivnom planu. Ribe u vezi su definisale odnos sa partnerom i krenule u nove pobede. Izvesni su finansiski izdatci, ulganje novca u nekretninu, ali i napredak u karijeri.

Ribe u partnerstvu imaju veliku podršku partnera i to vam mnogo znači jer ste pod stresom. Jupiter tranzitira kroz vaše polje karijere i imaćete uspeha u svim poslovima koji podrazumevaju saradnju sa inostranstvom.

Slobodni pripadnici ovog znaka imaju priliku upravo preko poslovnog segmenta da upoznaju zanimljivu ličnost koja će ih potpuno oboriti šarmom i inteligencijom. Od druge polovine oktobra i tokom novembra bićete više romantično raspoloženi i vreme je da uzvratite pažnju partneru. Slobodne ribice mogu da uplove u strastvene romanse.

Nezne ribe se mogu okrenuti svetlucavim materijalima koje će kombinovati sa kožom. LANVIN

 

Fotografije: Vogue.com

Horoskop pisala: Izabela Graovac

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.