Hajde da gubimo nevinost uz Cecin novi spot!

Na Svilenim Bubama uglavnom ne pridajemo puno značaja turbo folku, ali nikad se nismo ni stidele da kažemo da uz to gorimo u ludim noćima bez sna, gole iza zidina.

Čitali ste verovatno tekst o 7 veličanstvenih spotova u kojem je spomenuto čak tri Cecina preterana spota, i još tamo se provlačilo naše proročanstvo da ova žena nikad neće snimiti bolji spot od „Kukavica“ i „Idi dok si mlad“.

Detaljan prikaz i objašnjenja u vezi sa spotom srpske majke, na Blic Ženi, naterali su me da napišem svoj prvi post o njoj i tako izgubim nevinost i kredibilitet pred svim ljudima koji me se sećaju kao pankerke iz srednje medicinske.

Počnimo sa raskrinkavanjem ovog spota i plaćenog teksta u Blic Ženi. Jer ako ovo nije bio plaćen tekst onda dođavola sve, dođavola sa mnom.

133660_ceca-nevinost-marina-bugarcic-7_630x0

Da krenem sa pohvalama?

Stvarno cenim trud, jer znam da ti je baš teško da se presvlačiš, skoro jednako kao i da igraš. Posebno na ovom minusu.

Haljina duga sedam metara i Svarovski kristali koji simbolizuju vene! Niđe veze sa konceptom priče, ali stvarno aplauz i za to. Ovo je fascinantno kao i reč fascinator koju autor teksta u Blic Ženi neumoljivo, neodoljivo koristi.

133659_ceca-nevinost-marina-bugarcic-5_630x0

Najboljim momentom ovog spota smatram pojavljivanje modela iz Niša, koji je ispunio sve standarde koje muškarac u Cecinom spotu treba da ispuni. Zna da vozi kola i liči na drvoseču iz „Idi dok si mlad“. Kasting menadžeru da se poveća plata!

Jasna je činjenica da je moglo mnogo bolje od ovoga, Svetlana.

Mene ne fascinira fascinator, niti to to što si promenila čitave dve, tri odevne kombinacije u toku spota. Ne fascinira me ni činjenica da imaš vuka iz spota jer nije beo kao oni iz GOT-a. Nema nigde bacanja leda na ljude kao u Frozenu, ni simpatičnog Sneška. Sve je tako nekako sa pola snage.

Nego.

Da se ja pitam, spot bi izgledao ovako:

S obzirom da se mora otplatiti školovanje dvoje dece, njihovi izlasci i popravka rupe na kući prouzrokovana udarom autobusa u istu, deo spota sa glavnim sponzorom mora ostati. Dakle, toči se benzin. Kamera prelazi preko svih naftnih derivata koje poseduje ova pumpa, ali ovog puta točimo do kraja, pa malo i u OMV kanister, jer se ide na daleki put.

Idemo na Kipar, naravno, ali nećemo to saznati do kraja spota kada će se videti tabla za ulaz u njenu vilu i ona mala pravoslavna kapelica ispred.

70894_ceca_f
Ok, ovo je Ceca, a ne kapelica ispred.

Dok se vozi Šumadijom, stopira joj drvoseča, a plemenita majka ga poveze. Stižu je sećanja na stare spotove (publika u transu već ovde) i na to kako mu je verovala sve što joj je obećao, nadala mu se kada ju je ostavljao. Pogleda ovog stranca, lepog drvoseču iz Niša, i kaže mu: „Što mi lomiš srce kao kost, s tobom moja tuga gubi nevinost??“ Mladić je gleda začuđeno i moli je da zaustavi auto, da izađe ovde.

Ceca nastavlja sama autoputem, kamera je na suvozačevom mestu, a ona vozi proverenom rutom koju je prethodno odvozao Alvirović. Suze joj idu kao u spotu Duffy – Warwick Awenue.

Po šoferki se smenjuju se slike sa svadbe veka, kao u spotu „Trepni“, Ceca staje, izlazi iz kola, posrće, kreće sneg da pada. Sa visoke planine gleda je beli vuk, a ne ovaj vuk koji se pojavio i u spotovima Tanje Savić i Seke Aleksić. Što se kaže „drži bar neki nivo“.

vk

Kamera ulazi u njegove oči, a onda se prikazuje soba sa puno televizora. U sobi, okrenut nam leđima, sedi prosed čovek i puši tompus. (Ove televizore nabavljamo od Milana Stankovića, kod njega su još od spota Faktor rizika.)

fa

Vraća se u kola majka, plače još malo, briše suze na granici, stavlja neke Dior naočare koje niko od nas nikad sebi neće moći da priušti, i daje pasoš debeljuškastom graničaru.

On poziva kolege da dođu da je vide, ali ona je, pored te slave i pažnje, skrhana i ne može da se zamlaćuje sa njima. Žuri na Kipar.

Kad joj vrate pasoš, zašlajfuje snažno, diže se prašina i sneg.

Car Snow GIF - Find & Share on GIPHY

Poslednja scena je njen ulaz u vilu na Kipru i okretanje u stranu muškarca koji gleda puno televizora. Vidimo samo njegovu ruku koja mazi malog tigra i nju sa osmehom, kako stoji na vratima.

-THE END-

Ne. Evo! Napisala sam ovo za 15 minuta i ne znam šta je bilo teško ovako nešto da se snimi. Ubuduće, draga Svetlana, stojim ti na raspolaganju. Dovoljno je samo da me iskontaktiraš na mom LinkedIn profilu, pa da započnemo novu eru.

Tvoj novi Ljubba.

Izvor fotografija: Blic, You Tube i ostali interneti sa Cecinim fotkama.

.Angelina Popović.

 

3 thoughts on “Hajde da gubimo nevinost uz Cecin novi spot!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.