Novi modni trend sa severa!

Svi znamo da pravoslavlje dolazi sa juga, a moda sa severa! Saznajte koji je to novi omiljeni modni trend Svilenih Buba.

Dok smo juče blejale u autu na semaforu, preko pešačkog je prešao dečko u žutom jednodelnom odelu, sa nekom interesantnom aplikacijom tipa pizza parče.

Izgledalo je kao da se šeta gradom u omiljenoj pidžami, ušuškan u njen šareni dezen i čupavost. I zavidela sam mu do besvesti jer su me žuljale farmerke u predelu struka, a džemper koji sam obukla je bio tako nečupav i dosadan.

Sanja kaže da oduvek želi sve one slatke, udobne, pidžame iz Womens secret-a da nosi dok obavlja svakodnevne aktivnosti, tipa kupuje cveće na Ribljoj pijaci. Nek’ baci kamen ona osoba koja bar jednom u svom odraslom životu nije poželela da ovako izađe do prodavnice:

krevet

 

Srećom, ova zima je na severu baš stegla, tamo negde pada sneg, a boginje mode nas podsećaju na trend opuštenosti i ušuškanosti kom se danas klanjamo. U poslednjih par godina postaje sasvim društveno prihvatljivo nositi odeću nalik na pidžame i bliži se dan kada ćemo u ogrtačima izlaziti iz kuće bez osuđujućeg komentara kasirke i službenice u banci.

Trend dolazi iz Danske i Norveške, a predvodnica trenda je čarobna blogerka Isabela Thordsten. Ona poštuje sva pravila Danskog lajfstajla nazvanog hygge. Pije tople napitke, nosi puno vunene odeće, uživa u novim čudnim hobijima, a smatra svaki trenutak posebno intimnim i slavi ga. Dodale smo i neke inspirativne kombinacije, koje nisu njene, ali će vam pomoći u shvatanju ovog koncepta.

2000750-1480690253-640x0c1a599686eb4cb5167af5fcc7a82bbab23c5a95f311185b4ab3abc30202fee72963b566929628afd3482f446d637c1339

 

Pišite nam kako vam se dopada ova kombinacija udobnih džempera, širokih pantalona, pletenih čarapa, a ja vam obećavam još jedan post o tome kako da se potpuno ubacite u ovaj gas.

isabela-jumpisabela-sofaisabela-windowisabela

 

.Angelina Popović.

 

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s