Kanye West – Yežimo se 4. sezona

on

Mili moji, znam da od momenta kada ste čuli da je Kanje Vest prikazao svoju novu kolekciju proveravate naš blog, za više informacija.
Prihvatite naše izvinjenje što ovoga puta nemamo i sociološku i modnu analizu ovog fenomena, ali od kad je Jelena u Kini, mi smo jako haotične, dopisujemo se sa njom rano ujutru, ne spavamo, sviće, kažu oblačno biće, mi ni jedan oblak ne vidimo. Ok, serem, nije Jelena kriva, iako uglavnom jeste.
Počnimo.
Nismo se ni osvestili od Drejkove pičkopaćeničke/romantične/iscenirane izjave ljubavi na MTV dodeli nagrada, kad ono stiže Kanje sa ovom prelepom modnom revijom.

giphy
Kao i svaki njegov potez, i ova revija na Njujorškoj nedelji mode, bila je po dosta stvari specifična.
1. Gosti nisu znali gde se održava revija, već ih je gospodin Vest uputio na autobusku stanicu i proživljavali su ona putovanja iznaneđenja, kada uplatite put, a ne znate gde ćete otići. Mada nije ni bitno gde jer vam je život takvo sranje da vi idete na putovanja iznenađenja.

0_l
2. Revija je održana na nekoj livadi po jakom suncu. Sanja, molim te ubaci ovde ime te američke livade. Mada nije to nama ni bitno. Je l Kanje zna gde je Dunavski park? Ne zna, ok.

NINTCHDBPICT000264889521
Yeezy Season 4 collection. Kanye West during a fashion show, Wednesday, Sept. 7, 2016, at the Franklin D. Roosevelt Four Freedoms Park on Roosevelt Island in New York. AP Photo/Leanne Italie

3. Kim je snimala u toku revije novu epizodu za Keeping Up With the Kardashians, jer ta žena nema minut slobodnog vremena. I ni ne treba da ima, jer bi u suprotnom počela da piše knjige, ili planere za male devojčice.

sestre-k3kanye-west-and-kim-kardashian-attend-the-kanye-west-yeezy-season-4-fashion-show
4. Ono što je internet obožavao kod ove revije je hod pojedinih manekenki kojima su noge toliko drhtale u nestabilnoj obući! Na nekim vajnovima, mogu da se zakunem, se i vidi kako odvode lika koji je dobavljač cipela na giljotinu, a njegova ćerka Sansa grca u pozadini.

 

NINTCHDBPICT000264903510
Model Amina Blue, sumnja se da joj je cipele podmetnula mlađana Kajli, jer je Amina bivša Tajgina devojka, ali o tome u narednom tekstu.
kim-kardashian-and-kylie-jenner-all-watching-kanye-wests-fashion-show-in-nyc-on-the-hudson-river
Pogledajte samo taj prezrivi pogled.

5. Prelepo je bilo pogledati reviju iz ptičije perspektive, jer je Kanje opet sarađivao sa koreografkinjom Italijankom čije ime je apsolutno nebitno, ali da, ona ih je poređala da stoje na livadi. Svaka čast za koncept, ovakve formacije ni jedan naš selektor ne bi mogao da osmisli.

 


6. Ono što je najbolje kod mode i potpuno nelogično, bar meni, je činjenica da se na jesenjem Fashion Week-u predstavljaju kolekcije za proleće leto. Kanjea boli kurac, on im je dao da nose jakne i čizme.

vindjake
7. Sedma Kanjeova zapovest je: Ne dodaj vodu dehidriranoj manekenki kada padne u nesvest. Pusti gledaoce revije da joj pomognu. Tako će se više hajpovati ovaj događaj i tako će više ljudi pogledati modnu reviju, koja je sve sem modna revija.

Un desastre el desfile organizado por Kanye West El rapero, productor, padre y ahora también diseñador #KanyeWest presentó la nueva colección de la marca #Yezzy en un desfile totalmente desastroso. Demora, caídas, tras pies y mucha incomodidad fue lo que dejó el 4to desfile de la marca del esposo de #KimKardashian presentado en el New York Fashion Week , en Roosvelt Island. De paso de que el evento comenzó dos horas después de lo pautado, los asistentes reportaron que las prendas eran sumamente parecidas a las de años anteriores, otra de las críticas fue que muchos de los zapatos que usaban las modelos estaban rotos. “Muchos zapatos se han roto hoy en #YEEZYSEADON4, pero las prendas tienen buena pinta”, escribió un usuario de Twitter. A esto se le suma la incomodidad que mostraban las modelos en usar sus zapatos, algunas estuvieron al borde de la caída mostrando falta de profesionalismo, o mejor dicho, que los diseños no eran apropiados. Pero ésta no es la primera vez que los diseños de Kanye lo ponen contra la pared hace pocos días el rapero estuvo en la palestra por los exagerados precios que tenían sus prendas en una tienda de Londres, que, casualmente, vendía de manera online a un costo mucho menor.

A post shared by Detodounpocord (@detodounpocord) on

Da zaključimo, ja opet ne umem da napišem tekst o odeći koju on kreira, jer tu odeću već godinu dana unazad nosi cela familija Kardašian, pa mi nije jasno da li je on to kreirao odavno, a oni mu krali iz ateljea, ili je samo kopirao ono što drugi kreatori rade. Hmhmmm.
Uglavnom, estetski ukus većine je zadovoljen. Manekenke su spale s nogu. Svi su spali s nogu. Ja sam uživala pišući ovaj tekst, hvala na pažnji, ako ste čitali. Ako niste, nadam se da ste to vreme za čitanje ovog teksta iskoristili na spremanje ispita ili ajvara.
Kanje s vama!

Gratis novi spot za vas koji ste skrolali do ovde :

 

.Angelina Popović.

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s