Saznajte kako su bube spasile Chanel reviju od propasti!

Već je odavno poznato da nismo fanovi Karla Lagerfelda, jer nam je još dužan onaj prvi red u Milanu. Not.

Džabe iza njega stoji modna kuća sa najromantičnijom istorijom, ogroman novac, najpopularniji modeli današnjice (Kendal i Djidji)! Džaba se kupa u parfemima i nosi rukavice i živi luksuz, kada ne zna to da prebaci na svoju kolekciju.

Hajmo na brzinu da pregledamo šta mi je to nateralo suze na oči:

  • Prva haljina u galeriji je klasična haljina koja se može naći u ormaru svake vonabi krojačice, koja zbog nedostatka keša kupuje ovaj braon materijal, a zbog nedostatka ideje o formama, šije džak.
  • Druga je isti slučaj, samo ovog puta krojačica gubi konca za šivenje, pa joj pada na pamet da uveže taj deo kod ramena. Mislim da izraz lica ove manekenke govori i o njenom stavu o haljini.
  • Treća iz galerije je haljina koja je bila namenjena mjuziklu “Povratak u Nedođiju“, ali nekako je Karlu falilo još wtf modela, pa je ubacio i ovaj u kolekciju. Suknja je definitivno Zvončicina, a gornji deo je kradena roba neke mlekarice sa Alpa.
  • Četvrta fotografija su kopitarke platforme, koje su nam uništile želju da izađemo na izbore ove godine, jer se plašimo da ćemo to videti na biračkim mestima. To povlači za sobom situaciju da će Karl Lagerfeld biti odgovoran za naredne četiri loše godine u Srbiji. Brate Karle, šta je falilo salonkama?!
  • E da, ova poslednja, pa ne znam, hajde vi mi recite šta je to?!

 

 

Srećom, izgleda da je Karlu neko ove godine pomogao (verovatno ova žena koja je otišla danas iz Šanela pod nerazjašnjenim okolnostima) i rekao mu da su trenutno najveći svetski trend bube i mreža. Buba minđuše, buba broševi, buba futrole za mobilni, i ova čarobna bela jakna na kojoj nema buba, ali nam je lepa.

 

Karl je dakle ipak uspeo da se izvuče ove godine, kao student koji nije znao prvo i drugo pitanje, ali je za treće proradila bubica (get it?), pa je dobio 6, jer profesor više nema snage da ga gleda na ispitima.

Celu kolekciju pogledajte na http://www.vogue.com/fashion-shows/spring-2016-couture/chanel#collection

 

.Angelina Popović.

 

 

One Comment Add yours

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s