Meditacija u rozom

 

Dan smo započele u nekom izuzetno produhovljenom stanju svesti. Ustale smo rano, odradile jutarnju jogu i popile zeleni čaj sa lotosovim pupoljcima i onda shvatile da tu nesto ne valja i za doručak jele čvaraka i hleba, radi balansa. Nije da nismo do sada pokušale da budemo jedne od onih misterioznih žena koje sede u bundi u tišini dok kontempliraju o životu, ali sinulo je sunce i zašto sedeti i piti vruć čaj kad možete trčati u krug i lizati sladoled, ili makar duvati balone od žvake.

 

 

Šta obući –

Inspiraciju smo pronašle u pesmi koju ćemo kasnije podeliti s vama, ili samo u činjenici da je to najlepša boja ikada na svetu i da su najlepšte stvari koje postoje te boje. Biramo roze! Danas smo flamingosi u vodi, ljiljani u polju, huba-buba žvake, roza čipka koja viri iz pantalona koje su spale.

 

 

Šta slušati – 

Predivan čo'ek sa ustima većim od života.

 

Šta gledati – 

Nama je pažnja u nekom vandimenzionom stanju tako da nismo u mogućnosti da presedimo neki film od dva sata. Osim ako ne ubace reklame pa možemo usput da namažemo nokte i odemo do komšinice na kafu. Zato se vraćamo staroj zavisnosti o serijama i blagoslovenim epizodama od 20 minuta. Predlažemo vam Community (ako ga niste sami predložili sebi do sada, što je skroz okej). Možda se pronađete u nekom od likova… ali… nadamo se da ne.

 

Kako začiniti dan – 

Provozajte se biciklom na kraju dana. Iskoristite što je dovoljno sveže napolju da vam znoj ne kaplje u oči i ne rizikujete slepilo i sudar. Parkirajte negde na keju sa društvom koje je bilo tu kada ste izgubili prvi zub, mlečni, nadamo se da ove stalne niste gubili. Pojedite kokice sa onom novom opcijom ukusa belog luka i bežite kući dok neko ne poželi da vas poljubi 🙂

 

 

 

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s