Kupile smo/Kupite nam u septembru!

Najbitnija stvar koju smo sebi nabavile u septembru je domen za ovaj naš dragi blog!

Pošto sada očekujemo neverovatan priliv novca preko firmi, koje žude da se reklamiraju kod nas,  i preko Google Adds, krenule smo da trošimo pare koje nemamo i da pravimo spisak dizajnerskih komada koje ćemo sebi priuštiti.

Pogledajte šta  to svaka pristojna Svilena Buba treba da poseduje ili o čemu treba da mašta u mesecu koji nam donosi jesen i nove psihičke probleme koje treba lečiti materijalnim dobrima.

 

Sanja

  • Adidas Extaball patike uz mogućnost plaćanja na rate, u nadi da će trajati makar koliko i otplata. Obuješ ih i ideš da sediš na Đačkom igralištu, pljuckaš semenke i praviš se da si dečak. Podsetile su me na mrlje od ulja na mokrom asfaltu, a to mi je jedna od najzanimljivijih stvari na svetu celom!

 

  • Golden Rose Nail Lacquer No. 86, for only 1,99! Zaista, samo 180 dinara, ova prelepa plava, boja noći bez zvezda!

 

  • Giorgio Armani Si koji miriše na Pariz, crnu odeću i nakit od providnih kamenčića u boji! Kada sam ga stavila na zglob poželela sam da izgrizem sebi vene koliko me je opio! Šaner je ženin najbolji prijatelj! Volim Radojicu vise nego Tamaru!

 

Jelena

  • Ajkulino ulje jer sve srećne ćelije beže od ispitnih rokova pa ih treba nečim zadržati. Meni je moja mama kupila HelthiS varijantu, jer je bilo na akcio, ali verujem da radi posao bez obzira na proizvođača. Ne dajte da vas ispiti bace u krevet pa da se koji dan života mora preskočiti.

 

  • Maybelline Color Drama debelu olovku/karmin u ovoj nijansi, jer možete da je nanosite i dok vozite bajs, a neće spasti ni dok jedete burek, ni dok ližete sladoled. Potrčite do Lilly-a dok još ima, koliko sam videla brzo nestaju. Ja za sada imam dve, a da li ću sakupiti sve i stići do Đoto lige videćemo do kraja meseca.

 

  • Pedigree biskvite za pse, jedno pošteno pakovanje od pola kile, jer uvek u torbi treba imati 2-3 komada za nekog usputnog prolaznika 😉

 

Angelina

  • Bunda Bunda! I to zelena kao Rijana kad izađe iz helhoptera na jednom od nastupa za pesmu BBHMM. Jedini trend ove sezone koji mi je izvukao kez na lice, jer nisam mogla da podnesem da gledam povratak tvid odela i zvoncara.

 

  • Iluminator iz Aure da bih dobila čarobni sjaj na licu… obećaj mi da smo snaga valova, jedna olujna noć topla sva od dodira… Jako bitan savet: Ne slušajte Radio S dok kupujete, ovo će vam se dešavati.

 

  • Na narednoj terapiji kod moje omiljene frizerke Željane iz Angel Studija naručiću čist dovod platinaste boje u mozak. Možda je to rešenje?!

 

 

 

 

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s