Back to basics

on

Vraćamo se zemlji od koje smo potekle. Sadimo cveće i kopamo baštu, igramo u parku oko stabala, jer nam je šuma predaleko, i pevamo pesme na ptičijem jeziku dok nas ljudi gledaju čudno. Vraćamo se na početak i pletemo vence od cveća.

 

Šta obući – 

Nije toliko bitno šta ćete obući, pošto bi idealno bilo hodati go kroz potok, ali je to malo društveno neprihvatljivo. Zato, da biste izbegli da vas komunalci jure na biciklima dok ih gađate cvećem, danas obucite bele haljine od pogužvanog lana. Pustite kosu, iako je pretoplo, pustite sunce da vam šara pramenove, i obujte sandale koje skliznu sa stopala pri samo jednom pokretu.

 

Šta slušati – 

Dok bosi blejite na terasi i čekate Dane Brazila.

 

Šta gledati –

Večeraj padaju zvezde za nas i sve naše želje! Naučnici kažu da svake godine Perzeidi, odnosno delići kometa Swift-Tuttle presecaju Zemljinu putanju od sredine avgusta do sredine septembra, čime uzrokuju ovu prirodnu pojavu. Popnite se na krov i zamislite želju.

 

Kako začiniti dan – 

Danas počastite sebe sa par minuta samoće. Smućkajte sebi jedan hladan nes i pročitajte nešto kratko od čega vas srce zagolica. Mi se ne odvajamo od Maria Liguiorija pa vam ostavljamo link do jedne njegove priče, čisto da vas zagolica, a ako vam to nije dosta, uvek su tu naše pričice iz života 😉
https://www.laguna.rs/o2538_prva_ljubav.pdf

 

 

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s