Svilene bube

#Teškoje

Pravi je momenat da se oglasite na društvenim mrežama o tome kako je toplo. Napišite nešto vickasto. I kako ste inače normalni, ali sad baš pod ovom toplotom niste. Vi ste onaj mali što nije pojeo Snikers pa je džangrizava baba. O samo prestanite svi vi bogovi humora, i bacite se na kopanje bazena ispred naše redakcije.

Šta obući-

Danas Sanja Radić treba da pređe put od Podbare do Novog Naselja na beciglu (tako zovemo bicikli sad -prihvati to), i zato guglamo načine na koje neće morati da pusti svoju bujnu grivu, a ipak mora imati nešto na glavi. Setile smo se kačketa sa rupom nazad kroz koju će proturiti rep. Ne osuđujte je ako je vidite, ipak ide u posetu baki po ovoj vrućini i mora poživeti makar do odlaska na more. Ako je nađete kako leži u travi pored becigla polijte je ladnom vodom ili joj poturite paradajz ispod nosa- provereno radi.

Šta slušati-

Iako je Milan Stanković izbacio tri pesme juče, a naša omiljena treš diva Ana danas izbacuje spot u 12:00, mi ipak slušamo nadrkane crnce. Prelepo psuju i volimo ovaj spot jer svi imaju široka leđa. O stavu i liriksu da ne govorimo.

Šta gledati-

Nemamo jasnu ideju šta da preporučimo, ali smo sigurne da ne treba da gledate True Detective season 2. Serija je toliko dosadna da postoje tekstovi o toj seriji koji je analiziraju i zabavniji su od nje.

http://www.tegla.rs/?p=2011

Zamalo da se ne setim i ovo da šerujem u ovom wtf momentu.

Kako začiniti dan-

Isplanirajte veliku pljačku kafane u kojoj inače ostavljate sav svoj novac, sa sve planom rada, maskama, špricanjem kamera šlagom ili redovnim auto lakom. Smislite svoj signature kao svaki pravi lopov iz filmova, ne govorite odakle vam ideja kada vas uhapse, a ako uspete zapalite sa tim novcem odputujte kod Rijane na Barbados. Poukujte nas odande, jer su razglednice previše naporne za slanje.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on July 23, 2015 by in Odelo čini čoveka!.

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

Love us on Instagram

There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.

%d bloggers like this: