Mozak nam je roze sladoled!

Na današnji dan odlučile smo da vas počastimo jednim dnevnim postom možda zato što sija sunce, možda zato što je ponedeljak, možda zato što pingvini i dalje imaju sante leda po kojima mogu da se gegaju po Atlantiku, ili možda zato što nas i dalje drži dobar vajb od vikenda pa se osećamo super moćno.

Šta obući – 

Napokon je temperatura dostigla dovoljan nivo da ne morate da navlacite hulahopke ispod omiljene suknje i nadate se da necete uhvatiti neki odvratan odsaj koji će dati vašim nogama izgled kobasice skinute sveže sa roštilja. Danas pokažite koji centimetar (ili dva) svojih vitkih bataka, zanemarite one modrice od bicikla i ožiljke od prošlih leta i pustite koži da pokupi prve boje ovog leta.

Šta slušati – 

Mi smo naprosto zaljubile u ovu divotu od žene i njenu grivu nenormalnih dimenzija (živećemo u uverenju da je prava kao i Bijansina kosa).

Šta gledati – 

Danas odvojite malo vremena i uz kafu prelistajte ovomesečni rođendanski broj Elle-a, ako do sada još niste, a nakon toga, kad ste već zašli umom u svet mode prošetajte do Master Centra i posetite Serbia Fashion Week i pokušajte da upadnete na reviju predivnog Marka Marosiuka i ubacite se u neki drugi svet bajki i glamura.

Kako začiniti dan – 

I na kraju dana pojedite jednu kuglu sladoleda boje žvake da vam se i snovi oboje bojama nekog drugog sveta.

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s