Svilene bube

Linkovi koje volimo!

Dok se spremamo za večerašnju žurku kod Sanje, rešile smo da vas obradujemo novom rubrikom koju je inspirisala Cupcakes and Cashmere svojim postovima!

Predstavljamo vam naših pet omiljenih stranica na internetu ove nedelje!

1. Svi mi pratimo Blonde Salad, i obožavamo italijansku blogerku Chiaru Ferragni ,koja ima prelepo lice, odličnu figuru, i divne smeđe lokne. Zavidimo joj svakodnevno dok skrolamo Instagram, ali od nedavno nam je mnogo lakše jer smo shvatile da je i ona ljudsko biće i da ima svoje mane. Više o tome na urnebesnoj stranici osobe čiji foot fetiš nas je do suza nasmejao: https://www.facebook.com/ipiedidichiaraferragni?fref=ts

2. Naša slavljenica predlaže ovaj link i kaže “To najgenijalniji lik iz serije ikada! Ako mrzite vladu i sve ostalo što nije drvo, meso i viski Ron Swanson je vaš soulmate”. Na ovom linku dobićete dnevnu dozu jednog od glavnih likova serije Parks and Recreation :            http://drunkronswanson.com/

3. Sajt sa kojeg možete download-ovati sve svetske magazine! Mi smo se odlučile za glossy modne magazine. Fora je da se skida sa poslednjeg odnosno moust recent linka.

http://www.rlslog.net/

moust rec

4. Redovno čitamo JA SAM, i ne samo zato što naš prijatelj Jovan piše za njih, nego i zbog kvalitetnog sadržaja koji nam stiže od divnih kreativnih ljudi iz Hrvatske i okoline. Ove nedelje pored Jovanovog teksta o festivalu Coachella, oduševila nas je i pričica o Gemmi Correll koja kroz stripove karikira svet oko sebe. ilustracija3

5. Džimi Falon i Sofija Vergara koji se menjaju usta?! Ovaj video nam je podjednako smešan već mesecima.  Što zbog kretenske ideje, što zbog preteranosti Sofije Vergare i njenog Portorikanskog akcenta. Dok čekamo da Ognjen Amidžić izvali ovu foru i primeni na Evu Ras, smejemo se u fazonu jajajajajaja Điiiimiiii!

Ovim putem se zahvaljujem svim divnim ljudima koji nam šalju ove linkove i ulepšavaju dane i pozivamo vas da nam pošaljete svoje omiljene internet stranice.

(ovo se mi sad trudimo da ostvarimo interakciju sa vama i nećemo podneti vaš seen, nego lepo odradite ctrl c, crl v ovde ili na Facebook stranici)

.Angelina Popović.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

Love us on Instagram

There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.

%d bloggers like this: