Svilene bube

Ovaj vlog postaje čudan

 

Jutros u 8 me je brat trgao iz sna. Već uveliko sam trebala da budem na poslu, ali pošto sam lomila (želju za spavanjem) do pola 2 na Kristalima, tako nešto se i očekivalo. Sjurila sam do pola stepenica kada mi je rekao:” Wow gurl, majstor je tu.” Majstor je sedeo pored mog satenskog grudnjaka… Majstor je došao jer mi u sobi prokišnjava plafon i zid i voda curi preko kutije za osigurače, pa zamalo i meni na čelo, kao u japanskim sobama za mučenje. Što bi rekla Zorannah: “Ovaj vlog postaje čudan,” a tek je počeo.

Da bi se nastavio u takvom, čudnom, maniru pobrinuli su se neki spoljni faktori, koje bih sa vama podelila.

 

1. Novi spot Severine, u saradnji sa tri neprijatne oku devojke, koje sebe nazivaju Učiteljice. Stilista je bio na godišnjem kada se spot snimao, pa imamo odeću sa početka ovog milenijuma i Sevka nosi sandale sa male mature. Pesma kaže: “Generale, pucaš u civila.” dok ja pucam od želje da pomazim trbušnjake Nikole Šoća, koji se, hvaljen bio Isus, pojavljuje u ovom remek delu. Opraštamo mu par nijansi tamniji puder.

“Je l on model ili glumac?”

“Nije bitno, samo ga zaprati.”

 

2. Rođendan Veljka Ražnatovića. Ili je to Cecin rođendan? Not shure. Ali sam sigurna da je Ivica Dačić bio tamo. A i sigurna sam da ne bi trebao da bude tamo iz par prostih razloga. (ratnoprofitertvomafijakriminalnanogicazatvorsudiministarspoljnihposlovaneidupodruku) Možda nas je tako spasao još jednog elokventnog nastupa na ćiriličnom engleskom.

Don Veli je dobio zlatan Rolex, jer ja bogata, a vi govno. Anastasija je bila lepa. Sanja Marinković je dovela muškarca i srušila moju teoriju da ju je oplodio njen rođeni smeh svojim jakim vibracijama.

 

3. Luna Đogani. Jer, prosto, Luna Đogani. Najveći buntovnik grada Čikaga, koji je uter’o Cecinoj zabrani postovanja fotki sa slavlja. Svi smo mi pomalo Luna Đo!

http://instagram.com/luna_djogani

 

4. Novogodišnji ukrasi za bradu. Jeste, dobro ste čuli, nema više cveća, nešto se mora turiti u bradu, dolazi Nova godina pa je sasvim logično. Jer realno, koja devojka ne voli da da njen muškarac zablista? Ili samo da pravi budalu od njega? Pitajte ga hoće i anđela na vrhu glave. Ako ne pristane znači da vas ne poštuje.

http://www.boredpanda.com/beard-baubles-christmas-decoration/

beard-baubles-christmas-decoration-33

 

5. Pošto vam je ovaj prošli pobegao jer ste pokušali da ga okitite, vreme je da ulovite novog. Nine West nam poručuje da je vreme za ozbiljniji trud oko pronalaženja muža, jer je to posao proizvođača obuće. Ciljajte u kolena da budete sigurne da neće moći da makne jedno vreme, dovoljno dugo da ga naterate da vas zavoli.

Untitled

 

Bila bih vam zahvalna ako u toku dana budete delili sa mnom sve čudne sadržaje koje internet pruža. Zašto se zaustaviti ovde?

 

 

Truly yours

.Aleksandra Radić.

 

Advertisements

3 comments on “Ovaj vlog postaje čudan

 1. Caca Dugošija
  December 11, 2014

  Ovaj video nije dostupan u bezbednom režimu- čudan sadržaj koji me prati svaki dan kada(na poslu) poželim da pogledam neku golotinju tj.ovaj Severinin spot i hvaljenog Nikolicu. Što bi rekao naš narod:svakom je svoja muka najteža. #nikad_kao_anja_nikad

 2. horheakimov
  December 11, 2014

  Ukrasi za bradu(4) važe samo za lamberseksualce ili debloseksualce kako bi to prevao levi-spoljni(3). Pitam se da li je nine najveći broj u Nine Westu(5)?(1) up up (Seve i još jedna riba) (2) down down down (svi troje)…

 3. aleksandranm
  December 11, 2014

  gde ste cice 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on December 11, 2014 by in Muzika, film i uživancija and tagged , , , , , , , , , , .

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

Love us on Instagram

There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.

%d bloggers like this: