Like a fairy

Palo nam je nešto na pamet. S obzirom da je stvarnost trenutno veoma čudna, nezadovoljstvo i hladnoća su zavladali međ’ narodom, vučemo svom snagom a nikako da se iščupamo, mi smo odlučile da se malo izmestimo u neki svet bajki.

“I want adventure in the great wide somewhere.
I want it more than I can tell.
And for once it might be grand
To have someone understand
I want so much more than they’ve got planned…”
Howard Ashman, Beauty and the Beast    

Šta obući –

Nađite neku ogromnu maramu na krupne, tamne, cvetove, koja izgleda kao da vam je poklonila Ana Karenjina lično. Ili, ako ste baš zimogrožljivi, belu šubaru koju je tetka donela sa apsolventske ekskurzije u Moskvi.

Šta slušati –

Jedna od najlepših savremenih bajki, puna fantazija i iskrenosti kakvu pamtimo samo iz priča i crtaća je Čudesna sudbina Amelije Pulen. Zato vam predlažemo da odlutate u zavučene ulice Pariza slušajući soundtrack ovog filma.

Šta gledati –

Stari film koji govori o još starijem vremenu, smešten u carsku Rusiju, 1885. godine. Biće vam još hladnije kada vidite debele Ruse kako se kupaju u zaleđenoj reci, ali i tiplo od osmeha Andreja Tolstoja, glavnog lika filma Sibirski berberin. Ko ga nije pogledao, magarac je bio, a svi koji znaju priču znaju i koliko je nežna i prefinjena i koliko može vratiti vericu u onu mahnitu zaljubljenost.

Kako začiniti dan –

Izgleda da u DM-u imaju neko sniženje, pa kupite sebi neki jarko crveni karmin, a zatim se uputite ka Spensu na interaktivno predavanje Vladete Jerotića.

Poželite sebi život iz bajke.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s