Uvijaj se sa nama!

 

U mislima nam je savana. Topla prostrana savana!

Sanjamo zvukove šuškanja suve trave i tobogane od žirafinog vrata. Trčimo daleko bežeći od krokodila, kojeg zovemo Obaveze, u zagrljaj krda impala koje radosno skakuću.

Za našu inspiraciju dana pobrinula se Jem Jem, koju smo juče pronašle u internetima (da tako se kaže), među gomilom devojaka koje prave unikatni nakit. Retko kojoj pođe za rukom da nam vilicu spusti do dole, da lajkujemo svaki komad i da molimo za finansijske injekcije jer želimo to da imamo uz sebe.

 

 

Šta obući –

Ukoliko kupujete neki od komada koje smo Vam preporučile, predlog je da budete u all white varijanti, kako biste pokazale kako zdušno pratite svetski modni diktat minimalizma, a istovremeno belo odlično ističe komade nakita koji danas izaberete. Mi biramo dezen poskoka iz kolekcije animal attack!

 

Šta slušati-

Kraljeve muzičke savane- Kings Of Lion! Savršeni su za izvijanje tela. Birajte da li se izvijate samostalno ili u društvu. Bili ste dobri, dajemo vam celu plejlistu.

 

 

Šta gledati-

Pronašle smo seriju intrigantnog naziva Masters of Sex. Radnja je smeštena u bolnicu u kojoj dr Masters istražuje seksualnost kako žena tako i muškaraca, uz pomoć svoje prelepe asistentkinje (Lizzy Caplan). Njegova studija pobija tabue, i izaziva burne reakcije među šefovima i saradnicima. Konstantna borba nauke sa konzervativnim okruženjem, naučnik i njegova lepa asistentkinja sa svojom prikrivenom seksualnom tenzijom, kao nekad Mileva Dravić i Ljubiša Samardžić ili za mlađe, Skali i Molder, držaće vas prikovane uz laptopove.

Masters of Sex

 

 

Kako začiniti dan –

Ako možete sebi da priuštite, počnite da planirate neko putovanje, produženi vikend ili beg od kiše na 10 dana. Ako ste kao I mi, trenutno švorc, uživajte u divnim predelima, koje je neki genije skupio na jednom mestu, na blogu Curious Places.

 

 

 

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s