Svilene bube

Instagram (jesen) u Njujorku

 

Od vremena pa do sad, buđenje je podrazumevalo vrisku alarma (onog kao u Severininoj pesmu kad ide alarm pa ona počne da peva: “Ja ne znam za sebe, tablete ne vrede…”) i pokušavanje da bunovna skuvam kafu. Ali od kada koristim kontur jastuk moj muž više ne hrče. Pogrešna reklama. Idemo ponovo. Od kada imam Instagram, prvo pregledam šta rade moje fešn blogerke (drugarice) i šta ima novo kod onih nabeđenih bogatašica (ove što ih svet zove fešn blogerke). Gledam kako rade jogu na dasci za surfovanje, gledam kako su sve kupile knjigu Alekse Chung i sve imaju Celine torbe. I nikad ne patim za tim. Samo gledam sav taj glamur, gde skupo je sve. (Ana Nikolić – Dobrodošao u moj zaborav, prim. prev.)

Patim jedino što sad nisam u Njujorku dok traje Fashion Week, na ulici među žutim taksijima, pa da gledam modne zaluđenike kako pristižu na revije u svojim nisamsepunotrudila odevnim kombinacijama.

Pošto nas isti, ove godine nisu udostojili pozivnicama, mi ga pratimo preko mobilnih telefona (ajfonova i ostalog što bogati ljudi imaju) ovih belosvetskih žena kojima je to pošlo za rukom. Pokušala sam da za vas pronađem sve one kul fotografije sa Instagrama na kojima nema male Kendal Džener. Za sve muškarce koji nas čitaju to je Kardašiankina mlađa sestra koja je visoka i vitka. Devojka je bukvalno svuda kao da je novi čelendž imati fotku sa dotičnom, a ja ne volim kad je neko toliko isforsiran. Osim što volim Kejt Mos kad forsiraju, ali to je druga priča.

U nadi da ćemo imati dovoljno vremena da se pored naših dnevnih svilenobubskih aktivnosti posvetimo i svemu onome što se dešavalo na pistama, danas vam kačimo samo slike sa ulica Njujorka.

Uživajte, i divite se mojim neverovatnim veštinama u Pejntu.

 

 

.Angelina Popović.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 9, 2014 by in Odelo čini čoveka! and tagged , , , , , , .

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

Love us on Instagram

There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.

%d bloggers like this: