All black everything

on

Danas se prepuštamo svim stvarima koje su sa druge strane imaginarne granice između odgovorosti i malo neodgovornosti. Petak je. Danas mešamo nezamislivo i prepuštamo se životu bezgranično. Jedemo čokoladu za doručak i vino za ručak. Ne čekamo zeleno na semaforu i ne kupujemo kartu u autobusu (zato što praktikujemo fit život i idemo peške 😉 ), krademo deci balone i gađamo ljude kokicama u bioskopu. Danas smo bad i u tome uživamo.

Šta obući – 

Kao što smo rekle danas spajamo nespojimo. Kršimo pravila i ne biramo. Oblačimo kratku majicu i suknju sa izrezom. Pokazujemo gola leđa i oblačimo kratki šorc. Jedino što biramo je crno, a u kom obliku će biti vama prepuštamo. Duboke pantalone i nepostojeći top, mrežaste čarape i kožni šorc.Danas smo Kanye West i ne poštujemo pravila niti trendove. Mi ih diktiramo.

Šta slušati – 

Kada znate da nije dobro ali ne možete odoleti.

Šta gledati – 

Iako smo vladari sopstvenog univerzuma danas ipak pružimo podršku svom gradu i predivnoj manifestaciji koja se održava u njemu. Danas prošetajte centrom i obiđite razna dešavanja koju su organizovana u okviru Festivala Uličnih svirača.

 

Kako začiniti dan – 

I za kraj ipak nemojte preterati jer posle 2kg čokolade više nećete imati želju ni za jednom kockom. A kakav je to život bez endorfina? 😉

 

 

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s