Svilene bube

Murda bizness

Istripujte da ste neki veliki/a biznismen/ka, iskopajte tatinu akten tašnu iz devedesetih, u kojoj ćete umesto pravnih akata nositi ananas ili nešto još besmislenije. Po ovakvom vremenu vredi samo sprdati se sa životom, kao što se i Majka priroda sprda sa nama. Za doručak kašikicu meda, a potom rakiju, da ubijete moguće viruse i bakterije koje ovo vreme nosi, i spremni ste!

 

 

Šta obući –

Tripujemo da smo bitni, znači obavezno cipele koje lupkaju, ali onako umereno, da ne odzvanja mozak, sako, rolku i neke dobre, tamne farmerice. Da bi znali da smo ipak mladi i loodi kačimo bedž i oblačimo gaće na mafine ili Betmena, ako ste dečak. Murda bizness, nos u oblake i dignuta obrva!

 

Šta slušati –

Drejka smo zavolele kada smo ga videle kako pati u novom spotu Niki Minažž, dok mu ona vrti pozadinom ispred nosa, a ne da da pipne. Lepo je videti muškarca kako se praćaka u svojoj nemoći! Šalimo se. Ili ne.

Držite se polećemo.

 

Šta gledati –

Klasična američka, politička afera, sexualni skandal, advokati, odela, bogatstvo, ali iskrene emocije, bla, bla… Vrlo dobra serija, čija glavna glumica je upravo dobila Gremi nagradu, zabaviće vas tokom kišnih popodneva i dok čekate da izađu nove sezone onih serija koje više volite.

Još jednom smo se uverili da je Kris Not zaista Mr. Big. Ali volimo da ga gledamo kako se praćaka… volimo…

 

Kako začiniti dan –

Večeras u 20 i 30 h, na trgu Slobode, nastupa Harlem gospel hor, koji ujedno i zvanično otvara Festival uličnih svirača. Ako ste se ikada zapalili gledajući neki gospel hor u američkoj seriji, ustali i počeli da tapšete i vičete Aleluja!, ovo je prava stvar za vas i vaš kišobran. Ovaj hor dolazi čak iz Njujorka i postoji od 1986. godine, a mi se iskreno nadamo da će se kiša smilovati i dopustiti nam da doživimo ovaj nesvakidašnji spektakl.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 4, 2014 by in Danas bih ovako... and tagged , , , , .

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

Love us on Instagram

There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.

%d bloggers like this: