Because it's Ew!

on

Već je drugi dan škole, do sada ste verovatno već napisali sastave – Kako sam proveo/la letnji raspust, i poželeli da se vratite svakodnevnom ispijanju nekvaliltetnog piva na podu u centru. Ako imate vise od 18 godina, ovaj početak septembra vam nije doneo apsolutno nikakvu promenu pa vam i dalje traje ta dosadna svakodnevnica. Pošto smo odrasli ljudi i znamo da do promene može doći samo ako se sami potrudimo, to ćemo i učiniti! Za početak promenite posteljinu ili gaće, prospite talog od kafe iz šoljice koja vam od juče stoji u sudoperi ili obrišite prozore da uđe vise ove sive svetlosti.

 

Šta obući –  

Prkosno obucite najšareniju odeću koju imate! Dobro je za psihu, a  i ne vide se fleke od žumanceta iz jajeta na oko ili eventualnog govanceta goluba gaćana.

 

Šta slušati –

Evo pesme koja će da vas podstakne da se rešite tog mamlaza ili te skangrbe koji vam skaču po živcima i čine život nesnosnim!

 

Šta gledati –

Vratite se u najranije detinjstvo, tada vam je verovatno život bio bezbrižniji, i pogledajte neki Diznijev crtani. Mi smo se ovaj put odlučile za Lepoticu i Zver, jer je Zver najbolji frajer iz crtaća.

 

Kako začiniti dan –

Ovo će vam svakako začiniti dan, bilo da se povaljate od smeha i prisvojite Ew kao jedini smislen odgovor na bilo koje idiotsko pitanje, bilo da se još jednom zapitate – Da li su ovi Amerikanci normalni. Nama su Channing i Jimmy beskrajno smešni, najviše zbog facijalne expresije, a onda i zbog toga što nas podsećaju na nas same. Kome nije smešno, nek’ ne gleda! EW!

 

 

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s