Svilene bube

Posolite dan

 

 

 

Kiša pada, trava raste, gora zeleniiiii, na toj gori jedno drvo tanko, visokoooo!

Ako se priroda uspavala, ne znači da moramo i mi. Ipak smo došli do trećeg radnog dana, što znači da još dva puta spavamo i vikend. Ako vam to nije dovoljno za sreću, mi ne znamo šta jeste. Pustite da vas ovaj dan iznenadi. Doručkujte sladoled, u inat nižoj temperaturi i nalakirajte nokte u neku jarku boju, možda dozove koji zrak sunca. Ukoliko ste dečak, pozovite tu devojku koja vam se sviđa na krempitu sa višnjama i javite nam da ste to uradili, a mi za uzvrat šaljemo Coca Cola lizalicu.

 

Šta obući –

Unesite u svoj grad malo francuskog šika. Vreme dozvoljava tamnije boje, pa se bazirajte na crnoj i dodajte joj koji detalj u boji. Bose noge su obavezne, jer ipak je još leto, a i lepše je ako bosonogi upadnete u lokvu kišnice.

 

Šta slušati –

U crnom ste, pa neka onda bude all black everything! Kapiramo da je u Njujorškom getu uvek ovakvo vreme, samo što usled kiše ne miriše šimšir, već đubre iz kontejnera. Crtamo grafite, nosimo kapuljače, što bi rekao Mos Def, crni smo na obe strane.

 

Šta gledati –

 

Ne, nemojte gledati 8 Mile, jer ste istripovali da ste crnac. Uhvatite Guardians of the Galaxy dok se još daje u bioskopima. Mudri kažu da je urnebesno smešan, a mi im verujemo.

 

Kako začiniti dan –

Zapalite cigaru i gledajte kroz prozor. Ako ne pušite, zapalite džoin i gledajte kroz prozor. Ako ne varite podelite koju lajnu.. no, no, no! Reci ne drogama!

(Autorka texta doživljava šok od prekomernog unosa soli u organizam usled pojedenih 100g maslina iz Maxija, te je pri tom neuračunljiva)

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 27, 2014 by in Danas bih ovako... and tagged , , , , , , .

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

Love us on Instagram

There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.

%d bloggers like this: