Buve na plafonu

 

Pošto smo svima dokazale, već više puta, da nemamo problema sa odlaganjem posla, ili totalnim izbegavanjem istog, odlučile smo da ovu nedelju započnemo u utorak. Ponedeljak je precenjen. Ili je samo vikend bio takav da smo i ponedeljak morale da iskoristimo za psiho-fizički odmor 😉

 

Šta obući –

Pošto sedmicu počinjemo utorkom onda smo nekako uspele da propustimo work day outfit za ponedeljak. Šteta. Moraćemo da se zadovoljimo bilo kojim casual danom jer nema smisla biti poslovan sa zakašnjenjem. Danas prihvatamo svoju lenjost i maskiramo je u Kotor. Obuvamo espadrile i oblačimo lanene bluze, sedamo na klupu u parku i uživamo.

 

Šta slušati –

Za ležanje na podu i sklopljene oči. Mačku na prozoru i ćutanje u paru.

 

Šta gledati –

Već smo rekli da su nam danas oči sklopljene. Bile bi otvorene, širom otvorene, da je SinCity došao u bioscope, ali… Srbija.. tako da danas ne gledamo ništa iz odmazde. Zamišljamo da smo buve i da skačemo po plafonu.

 

Kako začiniti dan –

Ako ste dovoljno mudri da poslušate sve naše savete onda vam je današnji dan sasvim dovoljno začinjen. Završite ga u društvu, za nekim stolom sa čašom punom hladnog piva (opcino, možete i limunadu, ne džadžujemo) i trač partijom.

Advertisements

One Comment Add yours

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s