Srce na zidu

on

 

Došao je i taj ponedeljak za koji više nemamo izgovora. Potrošile smo sve pare iz šteka i popunile džepove novim iskustvima. Svilene bube se vraćaju u zivot (opet!), ako nas prihvatite, da zajedno obeležimo početak leta, koji dan ‘vamo tamo 😉

Danas budite vitalni i mladi. Možda je vreme buđavo ali onaj sladoled od zlata nije, bahato ga pojedite sami ispod kisobrana, treba ipak dogurati do petka.

 

Sta obući – 

Danas, za promenu, volimo zlato 😀 Ali držimo se podalje od našeg swagerskog stila, njega čuvamo za petak. Vraćamo se svojim orijentalinim korenima, nismo bili džaba pod Turcima toliko, a da ne pokupimo šta korisno. Danas nosimo kratke bluze sa diskretnim šljokicama, marame bogatih boja sa resama koje se kreću za vama, suknje koje lepršaju i otkrivaju kožu potamnelu od rada u polju, ili Štranda, to već ne biramo!

 

 

Šta slušati – 

Ipak je leto i zvuci Jamajke nam se nameću sami. Lagano se njišemo uz njih i zamišljamo plaže sa kojih su nam stigli.

 

Šta gledati –

Gledajte u cveće koje otvara svoje latice sa prvim zracima sunca. Ako ste kao mi, pa ste taj momenat dana prespavali ili nemate dovoljno strpljenja za takve zen trenutke, gledajte u rafove u H&M-u. Počelo je sniženje u Big-u, a ako nemate para gledajte u prodavce. Ne znamo kakve su stavke bile na konkursu pri zapošljavanju ali svaka čast šefovima. Batalite reklame D&G-a  i pravac Big na malo soul food-a.

 

 

Kako začiniti dan – 

Verujemo da smo vam dale i više nego jedan savet kako da začinite dan. Jedite zlato, gledajte u lepotu i njišite se uz zvukove mora. Osetite onu ljubav koja se pretapa sa srećom i nestašlukom, kao kada crtate srce iza kauča da niko ne vidi, a vi znate da je tu i za koga je.

 

 

 

Advertisements

2 Comments Add yours

  1. Negoslava kaže:


    evo ti originalne fotografije originalne zlatne kafe iz Dubaija

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s