Svilene bube

Ciao, ciao Italiano!

 

Po drugi put dnevni post posvetićemo muškarcima, inspirisane manekenima D&G, ali i svim tim lepim dečacima koji nas okružuju. Svakog proleća shvatimo da stanje u Novom Sadu uopšte nije tako loše i da na svakom ćošku zaista ima lepih mužjaka. Spustite kriterijume pa nemojte baš očekivati i ovako dobrog frajera i ovako dobar auto, mada mi znamo da vas uputimo i na takve 😉 za početak šmekajte u pešačkoj zoni!

 

 

Šta obući –

Jedna od najubitačnijih muških kombinacija su svakako farmerice i bela majica. Što bi se reklo: “Ako mu dobro stoji bela majica znači da će biti dobar otac vašoj deci!” A, ako mu pak dobro stoje farmerice bez bele majice, znači da će biti dobar za vaše zdravlje.

 

Šta slušati –

Kontamo iz iskustva da ti neki kul tipovi/muzičari vole Gorillaz, pa ćemo to staviti među današnje predloge. Volimo i mi Gorile. Ajmo jedan aplauz za njih.

 

Šta gledati –

Pošto 23. maja izlazi novi nastavak X-Men vreme je da počnete da se prisećate starih. Ovo su oni pravi dečački filmovi, uz koje dobijate nalet adrenalina i želju da radite parkur or something. Mi ovo znamo jer smo nekada zapravo bile dečaci…

 

Kako začiniti dan –

I sada, drumroll!

 

Ono što čekate od momenta kada su vam oči zacaklile gledajući u ono “manekeni D&G”. Blagosloven bio čas kada smo u  Google ukucale #Italian #fingers #symbol, i otkrili ova čudesa. Gledajući ovaj video dobićete 2 u 1, srčanu aritmiju i poznavanje mafijaške gestikulacije. Uživajte!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 1, 2014 by in Danas bih ovako... and tagged , , , , , .

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

Love us on Instagram

There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.

%d bloggers like this: