Svilene bube

Springattack

 

 

Kada smo videle kako dobro reagujete na jučerašnji tekst o proleću, sklopile smo pakt da od juče pišemo samo takve tekstove. Nećemo više o melanholiji i seti, o ratu u Siriji i problemu nezaposlenosti u zemljama bivše Jugoslavije. Prizivamo zaljubljenost i lepo vreme, pošto vidimo da nam je sa prethodnim tekstom upalilo da se digne temperatura.

 

 

Šta obući –

U dilemi smo. Da li dati 6300 dinara na original starke i nositi ih 10 godina, dok se ne stope sa asfaltom i stopalima, ili uzeti na buvljaku za 2000 i isfurati ih jednu sezonu kao prava blogerka. Treće rešenje je Vans, u nadi da ih moderne ribe neće otkriti i udariti im pečat – must have sezone proleće – leto 2014.

 

 

Šta slušati –

Pitamo se i dalje zašto nas niko nije zvao na snimanje ovog spota, ali ajde… Lepe su i ove devojke, pa im opraštamo. Za skakutanje po travi nema boljeg ritma od ovog šalala, ciganjskog kao i naše duše čergarske.

Dokaži i ti nekome da je lagao kada je pričao da neko kao ti ne postoji, budi nečija devojka iz spota.

 

 

Šta gledati –

Ovaj redak televizijski biser u Srbiji. Sve emisije imate na YouTube-u, a mi predlažemo da počnete sa ovim odlomkom iz epizode kada je gost bio Goran Jevtić. Mi smo se tresle od smeha i držale za stomak kao debela i srećna žena.

 

 

Kako začiniti dan –

Uz proleće ide i bajsikl (aj vont tu rajd maj bajsikl)! Mi u Svilenoj porodici već imamo jedan novi, a druga prinova se očekuje za vikend. Raduje nas i što su sportske i nevladine organizacije, okupljene oko projekta “Novi Sad Biciklograd”, zatražile danas od Skupštine grada da izradi Strategiju o razvoju biciklizma u Novom Sadu.

Ne morate se gužvati po autobusu, vežbate noge i guzove, vežbate srce i pluća, stižete s Naselja na Kej za 20 minuta! Živeo biciklizam!

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 26, 2014 by in Danas bih ovako... and tagged , , , , , , , , , .

Like us on Facebook

Love us on Instagram

There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.

%d bloggers like this: