Svilene bube

Sezona je

 

Današnji dan nije sprecijalan apsolutno ni po čemu. Sunce sija, cvrkuću ptice, mačke arlauču od napaljenosti, a mi sedimo i blenemo u monitore, ili zid, dok nam kroz mozak prolaze južni vetrovi. Danas je previše teško prebaciti kanal na TV-u, a kamoli uraditi nešto što će promeniti svet. Danas vegetiramo.

 

Šta obući – 

Ako ste među srećnicima koji rade od kuće, ili još bolje koji nemaju posao, danas sedite u krevetu u gaćama i nekom prastarom duksu. Napokon će smisao dobiti onaj ćaletov addidas duks koji ste maznuli bez razloga. Možete dodatno začiniti dan nekim gaćama na meduze ili bataliti sve i iskopati one koje vam je baba kupila za doček 2010, znamo da ih i dalje čuvate u nekom budžaku.

large

 

Šta slušati – 

Danas slušajte neki randomness koji možete pustiti na repeat da se čuje lagano u pozadini. Pesme sa porukom danas ignorišemo, nemojte naprezati mozak.

 

Šta gledati – 

Možda jesmo zakasnili koji godinu sa gledanjem ovog filma, zato, draga Šarliz, oprosti. Film koji će vas uveriti da ipak ima i luđih od vas i da ono kada ste sedeli ispred kuće bivšeg u žbunju ipak nije najgora stvar na svetu 😉

 

Kako začiniti dan – 

I za završetak ovog besmisla ipak iskoristite ovaj dan da naučite nešto novo. Znate ono, treba učiti dok si živ, a i garantujemo da će ova koreografija naći primenu nekog petka ili subote kad budete u gradu, a mozak izgubite negde usput 😉

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 19, 2014 by in Danas bih ovako....

Like us on Facebook

Love us on Instagram

There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.

%d bloggers like this: