Sezona je

on

 

Današnji dan nije sprecijalan apsolutno ni po čemu. Sunce sija, cvrkuću ptice, mačke arlauču od napaljenosti, a mi sedimo i blenemo u monitore, ili zid, dok nam kroz mozak prolaze južni vetrovi. Danas je previše teško prebaciti kanal na TV-u, a kamoli uraditi nešto što će promeniti svet. Danas vegetiramo.

 

Šta obući – 

Ako ste među srećnicima koji rade od kuće, ili još bolje koji nemaju posao, danas sedite u krevetu u gaćama i nekom prastarom duksu. Napokon će smisao dobiti onaj ćaletov addidas duks koji ste maznuli bez razloga. Možete dodatno začiniti dan nekim gaćama na meduze ili bataliti sve i iskopati one koje vam je baba kupila za doček 2010, znamo da ih i dalje čuvate u nekom budžaku.

large

 

Šta slušati – 

Danas slušajte neki randomness koji možete pustiti na repeat da se čuje lagano u pozadini. Pesme sa porukom danas ignorišemo, nemojte naprezati mozak.

 

Šta gledati – 

Možda jesmo zakasnili koji godinu sa gledanjem ovog filma, zato, draga Šarliz, oprosti. Film koji će vas uveriti da ipak ima i luđih od vas i da ono kada ste sedeli ispred kuće bivšeg u žbunju ipak nije najgora stvar na svetu 😉

 

Kako začiniti dan – 

I za završetak ovog besmisla ipak iskoristite ovaj dan da naučite nešto novo. Znate ono, treba učiti dok si živ, a i garantujemo da će ova koreografija naći primenu nekog petka ili subote kad budete u gradu, a mozak izgubite negde usput 😉

 

 

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s