Like a chocolate

 

Odlučile smo da je danas čokoladni dan! Ako imate mogućnosti priuštite sebi masažu čokoladom ili samo podelite koji red ovog rajskog slatkiša sa voljenom osobom, i to pričinjava veliko zadovoljstvo. Predlažemo običnu mlečnu ili crnu, bez ikakvih dodatnih ukusa koji će pokvariti uživanje u jednom od najdivnijih slatkiša.

Šta obući –

Zamislite kontrast između tamne čokolade i belog šlaga. E sad prenesite ove boje na odeću. Čokoladne čizme na belom snegu. Samo pazite kuda hodate, da ne bi naleteli na led i razlili se.

Šta slušati –

Senzualna Kajli i pesma od koje se topimo kao čokolada. Udavite se u ljubavi kao da je tečnost. Dok jedete čokoladu, naravno.

Šta gledati –

Nikad nije na odmet ponovo pogledati ovaj film. Misteriozni, boem, skitnica i zavodljiva Francuskinja ruše barijere konzervativne i umrtvljene sredine. Pogledajte kako jedna kockica čokolade može da pokrene velike strasti.

Kako začiniti dan –

Već je dovoljno začinjen svim ovim gore navedenim predlozima, pa nam za kraj ostaje da zapravo i probamo neku poslasticu. Recept smo preuzele sa bloga maliiv.blogspot.com.

Mi ćemo ga sigurno probati večeras, a vi? Javite svoje utiske ako se okušate u poslastičarstvu 🙂

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s