Mjau!

 

Kao debela lenja mačka, koja sedi na simsu, i mi trepćemo u neverici da počinje vikend. Najavljuju snjeg, nadamo se da su upravu, jer će jedino tako ovaj tupavi januar dobiti neki smisao. Do večeras se izležavajte  na prozoru, pogleda uprtog u beskonačnost, razmišljajte o smislu života, putevima gospodnjim, metafizici… ili o čupavim kerovima i šljokicama… Birajte između ta dva puta, između srećne budale i sedog mudraca.

 

Šta obući –

Budite maca, slatka umiljata maca. Spolja! U sebi kujte planove i igrajte se sa klupkom. Muhahaha!

 

Šta slušati –

Rastužiće vas spot, rasplakaće vas tekst, sažalićete se na žgoljavog pijanca, pronaći ćete sebe u ovome. Njegova muzika će vas podsetiti na neke stare pesme koje ste slušali pre 15 godina. Šmek starog, jaka emocija i upečatljivi bitovi odlični su za sivo poslepodne.

 

Šta gledati –

The Wolf of Wall Street! Možda bolje u udobnosti svoga kauča, jer traje skoro tri sata, a šteta je izlaziti u wc. Ni jednog momenta vam neće biti dosadno, radnja je uzbudljiva, glumci fenomenalni! Jonah Hill je ogavan i baš zato predivan, Margot Robbie je najlepša žena na svetu, a Leo… za Lea se molimo da ovaj put dobije Oskara jer ga je apsolutno zaslužio. Prešarmantan je kada počne da mu se koči vilica i nekontrolisano curi pljuvačka ❤ U nekim momentima će vam se zgaditi ljudska vrsta, a u nekima ćete poželeti to neizmerno bogatstvo za sebe.

 

Kako začiniti dan –

Posolite cigaretu! Šalimo se! Šalimo se! Recite ne drogama!

Posolite ruku, pa pojedite limun, to nije protivzakonito. Petak je, opustite se!

 

 

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s