And the winner is….

 

Dragi naši učesnici u velikoj nagradnoj igri, neslućenih razmera, imamo bitno saopštenje za vas. Gospodin Random je izabrao dobitnicu našeg giveawey-a!

Lisice putuju u Valjevo, Biljani Davidović! Čestitamo srećnoj dobitnici i jurimo do pošte kad završimo post da joj pošaljemo čarobni paketić. Vama koji ovoga puta niste uspeli, želimo više sreće i obećavamo da ćemo praviti još puno giveawey-a! Prepalile smo se na vaše lajkove!

random generator

Šta obući- 

Obucite danas onaj komad odeće koji nemate pojma zašto ste kupili i kada se nosi. Nešto tipa kaput kratkih rukava. Da! Pravo je vreme za kaput kratkih rukava! Nikako one čizme sa rupicama. Ako to obuvate hajdujte nas iz života.

Šta slušati-

“Treba stati kad je najbolje….”

Mantru jednog od naših omiljenih bendova. Brazil i Jinx-e!

Šta gledati –

Rijanin instagram. Trenutno je u Brazilu i izgleda kao amazonka! Zanemarite stanje moje baterije na telefonu i uživajte.

http://instagram.com/badgalriri

Kako začiniti dan-

Otvorite prozor i skinite brus. Opcije za razvoj situacije su brojne. Možda nećete sebi, ali onima koji vas vide ćete sigurno začiniti dan.

2 Comments Add yours

  1. bezemljasica kaže:

    podsećanje na druga koji je pričao kako je na terasi preko puta zgrade ugledao poznanicu (koja je pre par nedelja pre toga postala mama) kako se sunča na golih grudi… zatečen prizorom, smesta nazove telefonom i pita je šta to radi, na šta mu ona najnevnije odvrati: ‘pa, grejem mleko!’ 😀

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s