U sred srede!

on

Možda je danas pravi momenat da promenite boju kose, probušite pupak, podnesete zahtev za razvod braka, verite se, isprobate novi koktel, jer danas je sreda. Ovaj dan sam po sebi dovoljno čudan, radna nedelja je u toku, a vikend tako blizu. Kada bi ovaj dan bio osoba svi znamo kako bi izgledao.

 

Šta obući –

Crno pa se ne vidi, jer Sreda zovem se, što da se lažemo. Ovucite se kao devojčica, ali mrtva devojčica! Muhahahha! Nemojte nositi dukseve sa aplikacijom lobanje, možda dobijete batine (od nas).

 

Šta slušati –

Iako je nekako logično da vam sada kažemo da slušate Leontinu, kako napaćeno peva o ovom danu, ipak nećemo to učiniti. U pesmi koju vam preporučujemo za danas Magnifico je još jednom pokazao kako je vrstan muzičar, dok Luz Kasal osvaja svojim setnim glasom. Nemojte prerezati vene.

 

Šta gledati –

Ako ga niste gledali do sada ne znate šta ste propustili, a ako jeste verujemo da biste mogli još mnogo puta. Sa nestrpljenjem čekamo drugi deo i nadamo se da će biti isto toliko genijalan. Od gađenja do divljenja, uzbuđenja i straha, u toku gledanja ovog filma preplaviće vas sve moguće emocije.

 

Kako začiniti dan –

Obrijte obrve inspirisani glavnom junakinjom filma! Ili ipak ne… Možda ipak da počnete da se bavite nekom fizičkom aktivnošću. Ako vam se ne daj bože desi da vam lopov otme tašnu, trebaće vam kondicija da potrčite za njim. Sve je manje požrtvovanih džentlmena koji će to uraditi umesto vas.

Challenge accepted!

 

 

PODSEĆAMO VAS JOŠ JEDNOM DA UČESTVUJETE U DARIVANJU NA STRANICI Marinush jewelry!

SREĆNO!

 

 

 

 

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s