Svaka bajka ima srećan kraj

 

Danas razrušite sve barijere koje vam život nameće. Skinite kapu koju vam je nametnula zima i drpite sa tezge jabuku koju je neko etiketirao (zadržite se na jabuci, sve veće vas može odvesti u policiju). Smislite neka svoja pravila i svoje režime, iskrojte dan po svojoj meri.

 

Šta obući – 

Neka pravila, poput nošenja odeće, ipak morate prihvatiti. Kako zbog drugih, tako i zbog sebe, jer, da se ne lažemo, lepo je. Budite jednorog i po pitanju odevanja danas. Stvorite u glavi neki lik iz bajke i zamislite ga u svakodnevnom životu. Obucite suknju koja vas podseća na noćno nebo ili čipkanu bluzu poput paukove mreže. Princeza ili zla kraljica, birajte.

 

Šta slušati – 

Dobro, sada ne morate baš otići u krajnost i slušati muziku iz Diznijevih crtaća ili upasti u neku napuštenu balsku salu i zapevati pesmu iz Anastasije, ali slušajte nešto što će vas naterati da zatvorite oči i lagano zanjišete kukovima dok dirigujete imaginarnom bendu. Mi predlažemo Paris Combo i romantiku koju donose.

 

Šta gledati – 

Ako ste, kao i mi, do sada ispucali sve serije koje ste mogli pogledati danas budite kreativni. Možda nismo svi vrsni crtači ali svako od nas ima malog umetnika u sebi, realizacija je samo deo posla. Zato pravac do sobe mlađeg brata/sestre i bojice u ruke, možda krijete Pikasa u sebi.

 

Kako začiniti dan – 

Nakon što ste bili izuzetno produktivni, plemeniti i pasionirani pratilac Pikasa, i možda još ponešto na ,,P”, uveče sebi dajte oduška. Petak je! Nabacite osmeh i put pod noge, ko zna gde ćete stići. A ako ne znate gde biste pustite sebi muziku i častite se pivom, pozovite prijatelje i uživajte.

 

 

 

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s