Svilene bube

Svaka bajka ima srećan kraj

 

Danas razrušite sve barijere koje vam život nameće. Skinite kapu koju vam je nametnula zima i drpite sa tezge jabuku koju je neko etiketirao (zadržite se na jabuci, sve veće vas može odvesti u policiju). Smislite neka svoja pravila i svoje režime, iskrojte dan po svojoj meri.

 

Šta obući – 

Neka pravila, poput nošenja odeće, ipak morate prihvatiti. Kako zbog drugih, tako i zbog sebe, jer, da se ne lažemo, lepo je. Budite jednorog i po pitanju odevanja danas. Stvorite u glavi neki lik iz bajke i zamislite ga u svakodnevnom životu. Obucite suknju koja vas podseća na noćno nebo ili čipkanu bluzu poput paukove mreže. Princeza ili zla kraljica, birajte.

 

Šta slušati – 

Dobro, sada ne morate baš otići u krajnost i slušati muziku iz Diznijevih crtaća ili upasti u neku napuštenu balsku salu i zapevati pesmu iz Anastasije, ali slušajte nešto što će vas naterati da zatvorite oči i lagano zanjišete kukovima dok dirigujete imaginarnom bendu. Mi predlažemo Paris Combo i romantiku koju donose.

 

Šta gledati – 

Ako ste, kao i mi, do sada ispucali sve serije koje ste mogli pogledati danas budite kreativni. Možda nismo svi vrsni crtači ali svako od nas ima malog umetnika u sebi, realizacija je samo deo posla. Zato pravac do sobe mlađeg brata/sestre i bojice u ruke, možda krijete Pikasa u sebi.

 

Kako začiniti dan – 

Nakon što ste bili izuzetno produktivni, plemeniti i pasionirani pratilac Pikasa, i možda još ponešto na ,,P”, uveče sebi dajte oduška. Petak je! Nabacite osmeh i put pod noge, ko zna gde ćete stići. A ako ne znate gde biste pustite sebi muziku i častite se pivom, pozovite prijatelje i uživajte.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 10, 2014 by in Danas bih ovako....

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

Love us on Instagram

There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.

%d bloggers like this: