Ove godine uživam

on

 

Nakon što ste za doručak pojeli poslednji komad česnice, one prave vojvođanske, oprostite se sa praznicima i pustite poslednjim gramima šećera da vam uđu u krvotok, od ručka smo na dijeti! Možda ne današnjeg ali od nekog ćemo biti.

large

 

Šta obući – 

Iskoristite izmaglicu i wanna be zimu, koja nam se vratila, kao izgovor da sakrijte onaj šlauf koji ste razvili u toku praznika ispod nekog oversized džempera. Otmite ćaletov sa Zlatibora ili iskopajte onaj stari sa palmom (?!) koji vam je baba ištrikala prošle zime. Preko nabacite neki šareni šal i čupave grejače za uši i pravac u maglu, već smo spominjali da nikad ne možete znati šta će vam se desiti u magli.

 

Šta slušati – 

Dok šetate kroz maglu i topite božićno pečenje stavite slušalice u uši i uživajte u laganim ritmovima Bobovog naslednika. Možda kod nas ne sija sunce, ali maštanje o letu nikada nije na odmet.

 

Šta gledati – 

Pošto ne možete videti ni 2m ispred sebe, a kamoli gledati kroz prozor danas pogledajte neki film koji će vas dobro nasmejati. Mi smo skoro otkrile ovaj dragulj kinematografije.

 

Kako začiniti dan – 

Danas štiklirajte sa liste novogodišnjih odluka jednu stavku. Pozovite baku i recite joj da je volite, popravite onaj tuš koji curi ili čestitajte praznike prijatelju sa kojim se dugo niste čuli. Nova godina je vreme za nove šanse i prilike, započnite je dobro.

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s