Svilene bube

Ove godine uživam

 

Nakon što ste za doručak pojeli poslednji komad česnice, one prave vojvođanske, oprostite se sa praznicima i pustite poslednjim gramima šećera da vam uđu u krvotok, od ručka smo na dijeti! Možda ne današnjeg ali od nekog ćemo biti.

large

 

Šta obući – 

Iskoristite izmaglicu i wanna be zimu, koja nam se vratila, kao izgovor da sakrijte onaj šlauf koji ste razvili u toku praznika ispod nekog oversized džempera. Otmite ćaletov sa Zlatibora ili iskopajte onaj stari sa palmom (?!) koji vam je baba ištrikala prošle zime. Preko nabacite neki šareni šal i čupave grejače za uši i pravac u maglu, već smo spominjali da nikad ne možete znati šta će vam se desiti u magli.

 

Šta slušati – 

Dok šetate kroz maglu i topite božićno pečenje stavite slušalice u uši i uživajte u laganim ritmovima Bobovog naslednika. Možda kod nas ne sija sunce, ali maštanje o letu nikada nije na odmet.

 

Šta gledati – 

Pošto ne možete videti ni 2m ispred sebe, a kamoli gledati kroz prozor danas pogledajte neki film koji će vas dobro nasmejati. Mi smo skoro otkrile ovaj dragulj kinematografije.

 

Kako začiniti dan – 

Danas štiklirajte sa liste novogodišnjih odluka jednu stavku. Pozovite baku i recite joj da je volite, popravite onaj tuš koji curi ili čestitajte praznike prijatelju sa kojim se dugo niste čuli. Nova godina je vreme za nove šanse i prilike, započnite je dobro.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 9, 2014 by in Danas bih ovako....

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

Love us on Instagram

There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.

%d bloggers like this: