Pop it like it's hot

 

 

Petak, dan za metak! Ne, nemojte pucati ni u koga, osim ako idete u streljanu, to je kul. Pucajte od živahnosti i seksipilnosti ili ispucajte u nebo čep od šampanjca. Proslavite početak vikenda i napravite probu novogodišnje noći.

 

 

Šta obući –

Podrazumeva se da ćete posle tog šampanjca poželeti da odete do grada i delite svoju ljubav sa drugima. Obucite nešto usko, kratko, dekoltirano, štikle, koža, lateks, krzno! Ne morate sve to da spojite, ali potrudite se da gorite! Ako budete imale bogat dekolte ljudi će još više ceniti tu ljubav koju im dajete. Naravno sve to ćete uraditi sa merom. Verujemo u vas!

 

 

Šta slušati –

Možemo vam predložiti kao i uvek neku lepu, kul, urbanu, alternativnu muziku… ali nećemo! Svi imaju neki guilty pleasure, a naš je Ana Nikolić! Em što je izdala novi album, em što joj je izbor muškaraca nikad gori! Ovaj petak ne može da prođe bez makar jedne njene pesme! Pošto ćemo večeras da palimo grad, ova pesma se nekako sama nametnula.

 

 

Šta gledati –

Nemojte gledati ni TV, ni filmove, ni serije. Gledajte jedni u druge. pretpostavićemo da ste lepi kao i mi i da će vam to predstavljati veće zadovoljstvo nego bilo koji film. Ili samo gledajte u nas 😀

bube

 

 

Kako začiniti dan –

Dok je nastajao ovaj post saznali smo da je Beyonce preko noći izbacila novi album i spotove za svih 17 pesama!!! Za sada su na YT dostupne sve pesme, ali u trajanju od 30 sekundi. Zato, kao pravi manijak, paćenik, debil dok

skidate pesme sa OVOG LINKA, na ripitu slušajte trećine pesama.

Swaaaaaaaaaaag for life!

 

 

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s