Istraživački rad

on

 

Uspeli ste da ustanete? Svaka vam čast! U ovo okrutno vreme kada je jačina dnevne svetlosti jednaka moralnim načelima Čarli Šina, treba pronaći nešto drugo što će vam nahraniti dušu! Predlažemo vam da nađete neku lepu osobu koja će vam obasjati dan! Nebitno da li je to nepoznata ličnost sa ekrana, prodavačica u trafici, momak u mesari u Univerexportu, drug/drugarica, dečko, ne dečko. Kada pronađete tu osobu, smarajte je do iznemoglosti, gledajte fotke na Fejsu, u telefonu, odštampajte na A4 format njenu facu, zovite je ceo dan ili šaljite mahnite poruke na Twitter-u ako je celebrity.

Prijatan dan!

large

 

Šta obući –

Kao pravi stalker, manijak iz parka, morate imati dobar mantil. Nije tako hladan dan pa ćete uspeti da preživite, a i grejaće vas opsednutost lepotom žrtve.

 

Šta slušati –

Pra pra tiću, pra ti ću te, du boko more bebo, pra ti ću te! Lepo je znati da i među bogatima i poznatima ima manijaka, ali njima je naravno oprošteno jer imaju moć. Pu! Dok ne steknete moć i li zabranu prilaska slušajte pesme Lykke li.

 

Šta gledati –

Od ludog muškarca je gora samo luda žena! Ove osobe masterirale proganjanje! U filmu imamo Josh Hartneta, dve lepe žene,  sneg, lepu muziku i lep stan, sve što je potrebno za dva kvalitetna sata pred ekranom.

 

Kako začiniti dan –

Ne, nećemo vam reći da nekome upadnete u stan ili ga presretnete na ulici, ipak smo za sad još normalne, samo se pravimo da nismo.

Umesto toga, predlažemo da odete do SKC Fabrika (ako ste iz NS) i poslušate tribinu “Insajder, moja priča”.

I vi možete svoje proganjanje nazvati istraživačkim novinarstvom.

 

insajder

 

 

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s