Run for your chocolate!

 

Ako ste preživeli vikend, valjalo bi se malo relaksirati danas. U sastavljanju predloga za stupid monday pomogao nam je jedan zanimljiv tandem koji je uspeo da pobedi vikend. Na vama je da odlučite da li ćete se danas rekreirati i živeti zdravo ili ćete snagu skupiti izležavanjem i jedenjem čokolade.

fa

 

Šta obući –

Zima, zima e pa šta je… i zimi se treba rekreirati, pa najhrabrijima predlažemo da nabave sportske helanke i patike za trčanje… Zima nije zaustavila Rokija… Ako niste sportski tip, svakako obucite nešto toplo, naročito ako osećate posledice ludog vikenda. Dovoljan je mamurluk, ne treba vam još i prehlada.

 

Šta slušati –

Ova pesma podseća na čekanje da prođe hladna zima i da počne proleće. Opisuje “melanholiju” decembra…

 

Šta gledati –

Muški deo dvojca koji je davao predloge nije iz prve shvatio šta se podrazumeva pod gledati pa je dao predlog da gledate da se negde ne okliznete, pošto su se sve devojke zakopčane do grla, pa ne možete u dekolte.

Ipak smo na kraju dobili i film. Ko ne uživa u borbama džinovskih robota i čudovišta taj je sisa. ovaj fil je besmislen i ne zahteva posedovanje mozga, pa je idealna zabava za ubijanje ponedeljka i opuštanje.

K

ako začiniti dan –

Odgledajte African Safari 3D, pobegnite od zime i letite balonom  iznad uzavrele savane, trčite sa gepardima, hranite slonove i kupajte se sa nilskim konjima. I sve to u 3D-u! Ako završavate s poslom do 15h, uhvatićete projekciju u pola 15.30 i bićete jedini ljudi 18+ u sali.

 

 

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s