Izgubite se u izmaglici

on

 

Ako ste danas kada ste otvorili oči pomislili da imate konjuktivitis i da vam je zato slika zamućena, ne brinite, na Novi Sad je pala neka mistična magla koja vam ne dozvoljava da vidite više od dva metra ispred sebe. Ko zna zašto je to dobro, možda ćete naleteti na nekog isto toliko mističnog stranca u magli, a možda naletite i na banderu 🙂 za svaki slučaj držite ruke ispred sebe.

 

Šta obući – 

Sunce ipak još nije odustalo pa nemojte ni vi. Obucite najveseliju letnju haljinicu koju imate i zamislite da vam se šake neće smrznuti dok ližete sladoled. Ogromni zimski džemper i debele čarape included. Neka vam izgovor bude da je layering sada u trendu.

 

Šta slušati – 

Juče smo otkrili postojanje ove celodnevne magije. U nekim momentima ćete je obožavati i skakutati oko stola, a u narednim mrzeti i kolutati očima. Ako ništa, 24h Pharell-a može samo pozitivno uticati na vaše zdravlje 😉

http://24hoursofhappy.com/

 

Šta gledati – 

Petak je, a petkom se ne gledaju filmovi, osim ako ste, kao neki od nas, zakovani za krevet sa kutijom maramica na dohvat ruke. Zato predlažemo da u toku dana, ako imate slobodnih pola sata, odgledate neku zaostalu epizodu serije, a kad padne noć pravac u život.

Radujte se kraju ove serije.

 

Kako začiniti dan – 

Nakon što ste bili dete leta u toku dana, uđite u ulogu deteta noći kada zađe sunce. Ne predlažemo da postanete vukodlak i batalite brijač večeras ili vampir i zaskočite nekog stranca u magli (dobro ovo možda i predlažemo). 😉

Zamotajte se u neku maramu boje noći i stavite karmin boje crnog vina, neka vaša pojava zrači mistikom. Znate kako kažu, fina, fina, pa Severina.

 

 

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s