Šta je po sredi?

 

Biće vam teško da danas ustanete, nebo je sivo i hladnjikavo je, pa ćemo zato zamisliti da svi imate pametne telefone i uplaćen internet i predložiti da pustite neku veselu melodiju dok ste još u krevetu. Još ako imate nekoga ko će vam u postelju doneti kafu/čaj/sok/sebe, biće neuporedivo lakše započeti dan. Srećno!

2

 

Šta obući –

Ako ste uspele da izađete iz kreveta pokušajte da nađete nešto približno toplo i udobno kao što je ćebe. Davno je duks prestao da bude isključivo sportski komad odeće. Počele smo da ga kombinujemo i sa štiklama i sa haljinama i ništa više nema pravila!

 

Šta slušati –

Neki razmrditis svakako! Nikako nemojte puštati radio, jer je previše rizično po ovako šmrljavom vremenu čuti neki ton koji ne odgovara uhu. Ugodite sebi, budite svoj DJ. Mi smo danas u šalala raspoloženju.

 

Šta gledati –

Sreda je i danas izlaze nove epizode naših omiljenih serija. Popodne provedite pored ekrana, sa kokicama i Koka Kolom. Podrazumeva se da pratite što više serija ili da baš danas počnete da gledate neku novu jer su se sve vaš završile, a na novu sezonu morate čekati čitav milenium! Ako još niste, počnite da gledate ovo savršenstvo!

 

Kako začiniti dan –

Da biste povećali dozu adrenalina u telu opalite neku opasnu igricu. Kažu izašli su nova Lara Kroft i novi GTA, pa ako već niste u stvarnom životu neustrašiva sisata arheološkinja ili zajebani kriminalac evo savršene prilike da ostvarite snove makar virtuelno. Ukoliko ste ipak nežna miroljubiva duša uvek vam ostaje dobri stari Super Mario 🙂

tumblr_meu2upWvml1qgfzxdo1_1280_large

 

 

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s