Lisi Lisica

Za sve fanove jeftine garderobe, ili kako kažu blogerke – vintage krpica, imamo važno obaveštenje!

Najlon više nije jedini izvor retro stvari, porcelanskih ukrasa i tužnih lica prodavaca.. NE! Beda se širi, tako da danas postoji i pijaca koještarija pored Satelitske pijace.

Sada pored kamiona sa futoškim kupusom, možete kupiti knjige tipa Zona sumraka, Lečenje verom, časopise sa Katarinom Radivojević iz perioda kada je bila Zone Zamfirsko, plišane igračke, cipele bez pertli, ali i poneko malo umetničko delo.

Šta obući-

Meni je danas dok sam prolazila ovom kič oazom za oko zapala lisica! Ona što samu sebe ujede za rep pa stoji na vama. Miluje vam vrat i greje vas. Tera ljude koji vole životinje da vas izbodu ili poliju farbom. Obožavala sam da je nosim kada sam bila osuđena na provođenje vremena u bakinoj buržujskoj kući.

Srećom po ljude koji vole lisice, modni dizajneri su smislili način da proizvedu imitacije ovog legendarnog proizvoda. Šteta što ja i pored toga mislim da je veća fora nositi pravu lisicu.

Šta slušati –

Ostajemo u šumskom raspoloženju uz Novu Lili ALEN! Da, dobro je, vratila se muzici sad kad je izrađala decu! Očekujemo njen novi album ko na iglama (say no to drugs!), i do tad slušamo njen umirujući koknej akcenat u ovom preslatkom spotu o medi i njegovoj zečici.

 

Šta gledati –

Lisice! Domaća serija koja prati život četiri devojke u Beogradu, jasno aludirajući na seriju Seks i grad. Mima  (Hana Jovčić) drži kafić Foks, i savršeno je kul. Njena drugarica koja je menadžerka istog kafića – Branka (Nataša Marković), u vezi je sa umetnikom (Boris Milivojević) i pomalo je drčna i avangardna. Nada (Radmila Tomović) je čedna devojka iz provincije, a Staša (Jelena Stupljanin) je ona kenjkava drugarica koja najviše drami. Sve epizode su na svetom youtube-u.

Kako začiniti dan –

Svratite do ulice Svetozara Miletića i pogledajte kakav nakit je stigao u ZANART!

Evo naših favorita iz Marinush jewlery kolekcije!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s