Bube se vraćaju u život

on

 

Nakon naše neplanirane miholjske hibernacije i sakupljanja sala za predstojeću zimu (dobro možda baš i nismo hibernirale, ali svakako nismo bile u stanju da sastavljamo životnosavetne tekstove), vraćamo se u život! Današnji dan proglašavamo godišnjicom našeg postojanja, iako to nije. Sigurno se nešto bitno desilo i prošle godine na ovaj dan, tako da ćemo se počastiti jednim šarenim balenom kod šarmantnog čike na početku Zmaj Jovine, ako ga nadjemo.

 

Šta obući – 

Udarite ignore na ovo sivilo koje vlada i zamotajte se u neke boje. Ne morate baš biti neonski znak u sred novembra, ali neka kapa u boji i marama na cveće će biti i više nego dovoljni da se osećate lepše.

 

Šta slušati – 

Dosta je bilo depresije i melanholije zbog pogoršanja vremena, danas nemojte obraćati pažnju na reči pesama i uživajte samo u nekom laganom ritmu, reči neka budu u pozadini. Mi predlažemo

 

Šta gledati – 

Pošto je danas utorak, čisto da naglasimo, nikad se ne zna, idite u bioskop! Imate popust na sve projekcije, a mi predlažemo magičnog Tora. Žene, nećete zažaliti 😉

 

Kako začiniti dan – 

Današnji dan je dovoljno začinjen time što smo se mi vratile u život 😀 Dobro, nama jeste. A vama predlažemo da posle bioskopa prošetate po gradu, svratite negde na jedno pivo i ko zna gde će vas noć odvesti.

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s