Šta ti najviše prija?

 

Danas, samo za vas spesial guest star, Ivana Kampel, u blog svetu poznata i voljena kao Kampelić. Zagarantovano je da ćete uživati u pričama ove praunuke superheroja na adresi kampelic.wordpress.com.

Ali prvo, pročitajte njene savete za današnji, sunčan dan.

 

Šta obući –

Obucite nešto što već imate makar pet godina. Nešto što kada obučete pomislite: Da to sam ja. Neku staru odrpanu majicu koja je sakupila toliko dobrih uspomena, da ni sami ne znate da ih nabrojite. Obavijte neki ogromni šal oko vrata da možete da se sakrijete od ove košave i ne zaboravite omiljeni parfem kao svakodnevni, glavni odevni predmet. Uz dobre mirise lakše ćete moći da odlutate na neke plažne barove, pa makar i u mislima.

 

Šta slušati –

Nemojte da slušate Natašu Bekvalac, ni Dženana, nemojte Radio S. Slušajte nešto od čega vam se vraća osmeh na lice. Na primer U2. Nisu u vrhuncu popularnosti, nisu pokazali guze kao Majli i ne razbacuju se pištoljima kao Madona. To je samo i dalje obični nosati Bono. I one savršene pesme od kojih se prosto naježiš. I koje nikad nećeš prevazići. I uz koje ćeš vaspitavati i potomke.

 

Šta gledati –

Gledajte Prijatelje. Svaki dan gledajte Prijatelje. Gledajte kako Rejčel dočekuje Rosa na aerodromu i kako on dolazi sa nekom skroz pogrešnom. Kako Ros izgovara Rejčel umesto Emili na sopstvenom venčanju. I kako se od prijateljstva najbolje iskreira ljubav. Gledajte koliko se vole Monika i Čendler, kako se razumeju, podržavaju i prihvataju. I 1001. put namignite Joiju kada kaže “How you doin’?” i pevajte Smelly cat uz Fibi.

 

Kako začiniti dan –

Zagrljajem! Prvo zagrlite onog ko misli da takvi zagrljaji samo njemu pripadaju, a onda se pod dobrim izgovorom iskradite i zagrlite onog od koga vam jedno malo jato leptirića uzburka sve unutrašnje organe. Zagrlite nekog koga dugo niste videli, a koga ste jedva čekali da opet vidite. Onda ga lupite po ramenu i odvedite ga da zajedno gledate neki basket. Jer… prijatelji.

Nemam više saveta.

Fantasia-disneyscreencaps_com-8241

.Ivana Kampel.

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s