Svilene bube

Budite čudni i spontani!

Primetile smo ovih dana gomilu tekstova u kojima blogeri i šira virtuelna javnost osuđuje kreativnost, spontanost i posebnost. Popularna kultura i masovna proizvodnja imaju za cilj da svi radimo iste stvari, slušamo istu muziku i nosimo istu odeću. Tako im je lakše i unosnije. Naprave sto miliona istih patika, Rijana ih obuje i izreklamira, mi se isprimamo i oni bogati, a mi srećni što nosimo patike koje Rijana nosi. Umesto osude uniformisanosti, odlazi se u drugu krajnost, osudu ljudi koji se trude da budu drugačiji. Naravno, uvek tu ima onih koji izgore u toj želji da budu posebni, ali i njima treba odati poštovanje.

Skupili smo se ovde danas (ne plašite se nije nikakvo venčanje u pitanju), kako bi smo veličali posebne umetnike i uživali u lepoti!

 

Šta obući –

Modna kreatorka Bea Szenfeld na Stokholmskoj nedelji mode predlaže paper couture. Naravno svako ko ima malo mozga shvatiće da je ovo visoka moda, a ne moda za ulicu, te će uživati u umetnosti zbog umetnosti.

 

Šta slušati –

Uvek spontani i uvek čudni. Toliko spontani da mogu da otkažu turneju dva dan pred koncert u Beogradu. Već više od 30 godina stvaraju muziku koja je ispred njihovog vremena! Skinite sve sa sebe, nađite neku kevinu bundu i njišite se drogirano uz Dejvov opojni glas! Samo čudno!

 

Šta gledati –

Naše spontane i čudne prijateljice svakodnevno pričaju o domaćem filmu Skidanje i hvala ga kao nešto neočekivano dobro, pa vam ga preporučujemo. Nekako znamo da ne postoji loš film u kom glumi Nebojša Glogovac.

 

Kako začiniti dan-

Budite čudni i spontani. Sve ostalo će doći samo… zgodni momci, lepa odeća i hejteri koji ne mogu da podnesu vaš lajfstajl.

paris

Special thanks ovoj stranici, koja nas svaki dan nasmeje i začudi svojom spontanošću i hejtom prema čudnim i spontanim beograđankama.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 6, 2013 by in Danas bih ovako....

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

Love us on Instagram

There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.

%d bloggers like this: