No stress

 

Nastavljamo saradnju sa ljudima koji inspirišu svojom neobičnom pojavom. Danas sa nama predloge za lepši dan deli Jelena Repac, dipl. Englez, ljubitelj žaba iz Beljanske bare i naručivanja odeće preko interneta.

Image

Šta obući –

Neka ovaj dan bude dan za vašu omiljenu odeću. Kraj leta se bliži, vazduh je lagan pa i vi budite takvi. Iskoristite suvo vreme da nosite najdraže platnene patike, farmerice i košulju. Pomalo dečački i opušteno.

Šta slušati –

Kad je bio klinac bio je jako iritantan i vucarao se sa onom Britney u matching teksas kompletima. Onda su raskinuli, a on je postao frajer nad frajerima. Danas za njim balave i matorke kao mi, ali i nove tinejdž generacije devojčica.

“He's a friend of mine, and he goes by the name, Justin!”

Šta gledati –

Još dva samo takva frajera! Ryan i Bradley, upotpunjeni zanosnom Evom Mendez, čisto da bi i muškarci bili podstaknuti da pogledaju ovaj sjajni film.

Sudeći po filmovima koje Gosling u poslednje vreme snima, ni ovaj nas neće izneveriti. Ukoliko ste gledali Blue Valentine, koji je od istog reditelja, znate o čemu govorimo.

Kako začiniti dan –

Ako osećate tragove stresa od neispavanosti, psa na povodac i u jednu antistres šetnju. Zamena za šetnju sa psom ako niste ponosni vlasnik jednog primerka, neka vam bude poseta nekoj velikoj prodavnici kozmetike, hemije za kuću i ostalih neophodnih stvarčica. Tamo možete provesti sate, pronaći i kupiti gluposti za koje uopšte niste znali da vam trebaju.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s