Glupi avgust!

on

Ovog natprosečno toplog novembarskog dana… UPS! Ovo nije novembar? E onda sra*e! Rewind. Ovog natprosečno hladnog avgustovskog dana zapitajte se još jednom zašto, o zašto živimo u Srbiji, a ne na Palma de Majorci.

Image

Šta obući –

Ipak nećemo da odustanemo od leta i od letnjih sukanja, šorceva i haljina. Rešenje su čarape, najlonke, hulahopke, šta god, samo da malo ugreje, a da izgleda sexy. I nemojte nikome, kasnije u životu, pričati da ste ih nosile u avgustu. Zaista je sramotno što je vreme pogodno za njih.

Šta slušati –

Dok besno sastavljamo ovaj post i hejtujemo avgust, sunce se pomalja iza oblaka, pakosno kao mali zli gnom. Ruga nam se i govori: “Tu sam glupsoni, samo vas posmatram u tim jaknama i sa kišobranima!” Zato slušajte neku pesmu o kiši da i vi njemu uterate. Samo u inat!

Šta gledati –

U sunce ne, jer je zlo! Gledajte neki horor, po mogućnosti da se radnja odvija na kiši. Skoro smo imale priliku da se upoznamo sa jednom briljantnim psihološkim trilerhororpsihozajebancijom pod imenom Identity. Nismo sigurne koliko je kvalitetan ali ideja je svakako zanimljiva i ako ste dovoljno blentavi nećete do kraja shvatiti ko je ubica.

PS. Pravi šmekeri gledaju u eksplozije!

Kako začiniti dan –

Sedite u svoj privatni džet i odletite na gore spomenutu Majorku! Ako nemate privatni džet, sad for you! Ćao!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s