Maestro izvoli

 

Danas budite pesnik, maestro, iskopajte onu staru violinu koja vas već godinama gleda sa police, oduvajte prašinu i podarite joj život kakav samo ona ume da vodi.

 

Ako ste manje sreće i na polici vam ne stoji violina, onda uzmite onaj metalofon koji čeka još od osnovne škole i nabacite osmeh kakav samo on ume da vam pruži.

 

Šta obući – 

Danas se obucite slojevito. Obucite slojeve različitih letnjih leršavih haljina, neka se vijore za vama na vetru. Kao finiš iskopajte onaj omiljeni džemper par brojeva veći, trebaće vam uveče.

 

Šta slušati –  

Ako ste pravi srećnici, kao i mi, onda ćete veče provesti uz gospodina Rundeka u Zrenjaninskom pozorišnom klubu. U skladu sa time dan provedite u laganim pripremama. Mi predlažemo kombinaciju EKV-a i Rundeka. Ne može ispasti loše.

 

Šta gledati – 

Danas nemojte paliti TV, nije takav dan. Pustite muziku i skinite cipele, neka se prašina podigne sa parketa i kapljice znoja neka vam klize niz nos. Uživajte.

Kako začiniti dan –

A uveče se krenite put Zrenjanina. Ako nemate kartu za koncert verujemo da će tiha muzika koja se čuje u pozadini i hladno pivo biti dovoljni za jedno veče uživanja.

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s