Monday morning, sky is falling

 

Izgleda će sivi ponedeljci postati glavna odlika ovog avgusta, ali ne dajte da vas to , kako bi se reklo, baci u depru. Nabacite neku mističnost na sebe i ponašajte se kao da ste neki akter iz Clueda, svećnjak u torbi optional 😉

large

 

Šta obući – 

Naglasite svoju mističnost strogim crtama muževnog odela, sigurno imate neki komad od protekle jesen/zima sezone, a da biste ublažili sve, crveni karmin je prava stvar. Neka ova nedelja počne jakim statementom 🙂

 

Šta slušati – 

Kod nas je ova pesma već par dana na repeat-u, samo nemojte preterati i zaista se baciti u neke detektivsko-krilinalističke vode.

 

Šta gledati – 

U okviru zadate teme danas predlažemo jedan triler. Tenzija će vas držati veći deo filma, a poslednjih par minuta će vas oboriti s nogu. Little boys and explosions!

 

Kako začiniti dan – 

Verujemo da ste pogledali kroz prozor već dovoljno puta danas da shatite da dan nećete provesti u romatičnoj šetnji pored keja, pa vam nudimo dve opcije. Ili se zaputite ka keju i napokon isprobajte onu novu trim stazu, sad nemate izgovor da je prevruće… ili se zaputite ka svojoj kuhinji i skuvajte sebi nesto toplo i zdravo, mi predlažemo neke lagane bezmesne punjene paprike.

http://www.coolinarika.com/recept/770540/

large (2)

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s