Probaj nešto novo!

 

Danas rušimo svoje predrasude, radimo ono što nikada nismo mislile da ćemo probati, a kamoli zavoleti! Samo se nemojte drogirati! Od toga će vam ispasti zubi!

 

Šta obući –

Bile smo skeptične prema njima. Izgledale su neudobno i glupavo. Sve dok ih jednog dana, zbog privlačnog kolorita nismo probale. Espadrile, špagerice, kako vam je draže,  obuća naših roditelja, vratile su se na velika vrata u svet mode. Ako ste prljavo bogati skoknite do Pariza jedno popodne, popijte kafu, pojedite kroasan i kupite si jedne Chanel! Ako ste pak običan smrtnik moraćete da prošetate po svom gradu i nađete najlepše od najlepših!

 

Šta slušati –

Eksperimentišite malo sa crncima. Ne, ne mislimo na taj način! A možete i tako ako vam se pruži prilika! Za početak samo sa muzikom, slušajte neki rep koji vam je preporučio stariji brat ili drugar.

 

Šta gledati –

Ako do sada niste gledali stare filmove jer ste mislili da su patetični i sladunjavi, počnite sa Gone with the wind. Sigurica.

 

Kako začiniti dan –

Skočite sa najvišeg mosta u vašem mestu! U stilu lastinog repa i vičite džeronimo dok to radite! Ukoliko nemate hrabrosti za takvu ludost onda možete da probate npr. neki novi sladoled, to vam je tu negde po ekvivalentnosti 😀

Ako pak odlučite da skočite pazite da neko za vama ne vikne – Jack come back! – to vam je loš predznak!

 

 

 

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s