Svilene bube

Kupaći kostim, striptizeta i moderan brak

 

U jednom klasičnom haotičnom surfovanju kroz omiljene blogove i fejsbuk stranice blogova, naletele smo na njegovo visočanstvo THE zeleno beli kupaći kostim! Predivna Babytuna.net ga je nedavno šerovala na svom facebook fan pejdžu, a mi nismo škrte pa delimo lepotu sa vama!

kupaci

Šta obući –

Obući hamburger, karneval, pandu, palme… Svi ti printovi dostupni su sada i na kupaćim kostimima. Doduše, više ih ima na internetu, nego u prodavnicama, a mi vam za slučaj da naletite na neki od njih u toku rasprodaja, dajemo predloge za kombinovanje. Napominjemo vam da ukoliko imate puno posla danas, nikako ne odlazite na sajt Polyvore jer ćete se zadržati tamo kao u Vojvođanskoj banci u vreme isplate penzija..

svilene bube polyvore swimwear

 

Šta slušati –

Predstavljamo vam  bend iz Kanade, Austra, za sve one koji vole snažan vokal, i zarazne pesme. Nas podseća na Florence and the Machine i Lolobridjite. A vas?!

 

Šta gledati –

Danas idemo u bioskop, gledaćemo našu omiljenu ostavljenu i iz pepela vozdignutu Dženifer Eniston u komediji We’re the Millers. Opis filma pomalo zbunjuje, jer saznajemo da Dženifer igra striptizetu i suprugu glavnog junaka, ali to je ujedno i ono zbog čega ćemo otići u bioskop.

djenika

U slučaju da vas uznemirava sama pomisao na to da je Dženifer Eniston otkrila svoj seksipil, ostavljamo vam link za repertoar Arene Cineplex pa se vidimo u redu za kokice.

 

Kako začiniti dan –

Dok ispijate sok od nekog egzotičnog voća (preporuka je Next crno pakovanje sa ananasom) ili pijete svoju omiljenu kafu, bacite se malo u sociologiju i pročitajte šta se to može naučiti o modernom braku i ravnopravnosti, od gej parova. Odličan tekst Sonje Pavlović na portalu E-novine.

http://www.e-novine.com/drustvo/89515-Gej-lekcije-uspean-strejt-brak.html

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 20, 2013 by in Danas bih ovako... and tagged , , , , , , , , , .

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

Love us on Instagram

There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.

%d bloggers like this: