Svilene bube

Podignite obrve !

 

Mladi top model Cara Delevinge i njene debele obrve ovih dana su proslavili to što mogu legalno da kupuju alkohol u S.A.D.-u!! Yey partey!! Samo da ne počne da meša taj alkohol sa onim kokainom po kojem je njena mentorka Kejt Mos poznata ili ne daj bože da iskombinuje sa omiljenim opojnim drogama njene najbolje drugarice Rijane…

 

Šta obući –

Sada kada smo se tako jaaako zabrinuli za život i moralne odluke ove mlade dame, idemo da joj bezbrižno ukrademo neke stvari iz ormara i iskoristimo ih kao inspiraciju.

Cara je poznata po svom briga me stilu, zimskim kapama u sred leta, provokativnim printovima (zbog nje nekad pomislim da je ok nositi džemper leti ako ima dobru šaru), crno belim kombinacijama pamuka i kože, ali ume da bude dama kad joj narede crveni tepisi i protokoli. Danas smo Carice!

 

Šta slušati –

Najlepši glas na našim prostorima, Natali Dizdar!! Peva sa takvom lakoćom i bira nežne note, koje miluju uši. Ukoliko je do sada niste slušali, ili niste pratili naše postove u kojima je obožavamo, počnite od njenog dueta sa Darkom Rundekom i spremite se tako i za njegove nove koncerte koje je obećao krajem avgusta.

 

Šta gledati –

” Da je život igra, trebala da se vratim četiri polja unazad.” Marijana

Ukoliko ste ljubitelji arhitekture, promašenih ljubavnih priča, i onih manje promašenih, upoznajte Marijanu i Martina iz Buenos Airesa. Pogledajte film Sidewalls (Medianeras)!

medianerqas

 

Gde otići –

Do Pizzerije Caribic, po jedno parče pizze Venecija, čija je kora punjena sirom koji se tako savršeno teeeeeeeegli. Ako idete na Beer fest, ne propustite da pojedete malu pizzu sa namazom u Bucku u Francuskoj 18. Budite nindža kornjača ove nedelje.

pica

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 14, 2013 by in Danas bih ovako....

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

Love us on Instagram

There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.

%d bloggers like this: