Model iz sna!

Zamalo da nam tema dana budu devedesete, ali oduprle smo se i odlučile da uzmemo nešto najbolje što su nam devedesete pružile! Top MODELE!

S obzirom da je danas petak, da vam je glava od jutros u oblacima i da sigurno već ugovarate gde večeras da izvedete svoje prelepo izvajano telo i još atraktivniji personaliti, rešile smo da vam pomognemo inspiracijama za model look.

 

Šta obući –

Kosa neka bude zalizana, ili zalizana i vezana u rep, šminka avangardna, a odeća crno bela, sa nekim zanimljivim krojačkim obrtom ili atraktivnim detaljem tipa metalna glomazna ogrlica. Bilo bi dobro da sebe danas počastite odlaskom kod firzera, isfenirate se ili stavite neki od tretmana kao što su keratin ili botoks kose. Tako ćete imati priliku da iskusite ono uživanje koje manekenke imaju pred reviju. Ukoliko se večeras budete fotografisale za instagram, twitter ili facebook, ne zaboravite da uvrnete ruku na kuku i podignete bradu! VOUGE!

 

Šta slušati –

Duran Duran i njihov predivni spot sa samim modnim boginjama devedesetih! Naomi Kembel, Eva Hercigova, Sindi Kraford, Helena Kristensen i Jasmin le Bon imaju uloge članova benda. Pritisnite play i uživajte vizuelno onoliko koliko uživate kada slušate Duran Duran.

 

Šta gledati –

Ana Vintur je jednom prilikom izjavila: “We all get dressed for Bill!” i od tada se Njujorčani oblače u nadi da će ih na ulici uslikati Bil Kaningem i da će svoje fotografije videti u Tajmsu.
Ovaj stariji gospodin živi svoj skromni život šetajući ulicama Njujorka, sa fotoaparatom uvek spremnim da napravi najbolje spontane modne fotografije.
Pogledajte priču o njegovom jednostavnom, ali teškom životu i ljubavi prema modi…

 

Više o modnoj fotografiji na ovom linku.

 

Kako začiniti dan –

Posetom svih mogućih prodavnica koje su okačile na svoja vrata natpis SALE i naravno odlaskom kod krojačice, koju već tako dugo odlažete.

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s