Bling, bling

on

Ovo blago sunce okrepljuje i ljude i prirodu. Nadjite neku vodenu površinu i gledajte kako se svetluca obasjana zracima sunca.large

 

Šta obući –

Kada već svetluca priroda, red je da i vi dobijete malo sjaja. Osim onog prirodnog u očima, uzrokovanog letom, srećom i zaljubljenošću imamo i onaj fashion sjaj koji natera da zacičite u sebi od radosti, kada se vidite u nekom usputnom izlogu!

 

Šta slušati –

Njen glas treperi kao i šljokice na vetru. Totalno girly fazon, ali ipak smo mi u ekipi devojčice pa možemo ponekad tako i da se ponašamo.

 

Šta gledati –

Jedan od najsmešnijih sitkoma po nama, u poslednjih nekoliko godina. Od ranije volimo Zooey Deschanel, ali pošto je u ovoj ulozi totalni ludak i podseća na svaku od nas u nekim momentima stekli smo još veće poštovanje prema njoj. Ali ipak, ova serija ne bi bila to što jeste bez muških karaktera , koji je podižu na taj urnebesni nebulozni nivo.

 

Gde otići –

Nađite neko mesto nalik ovome, sa lampicama i povetarcem

c

 

Mi znamo da u pivnici Gusan postoje lampice koje daju ostavljaju utisak da ste negde u Meksiku ili nekom sličnom, toplom, šarenom mestu. Skoknite na crveno pivo.

 

 

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s