Topi se asfalt, topi se mozak!

Kukali smo, o kako smo samo kukali za letom! Evo nam ga sad. Đon se topi na asfaltu, cisterne sa vodom po Novom Sadu su raspoređene, a mozak odbija poslušnost.

Probudimo ga ovom wtf reklamom za karmin koje su osmislili Dior, Iv Sen Loran i Tom Ford!

 

Šta obući –

Predlog je čipka! Puno rupica koje omogućavaju stidljivom vetru da vas zagolica. Čipka nikad ne izlazi iz mode, iako je nezahvalna ukoliko je koristite kao kupaći kostim. Takve kupaće kostime možete da nosite samo van vode.

 

Šta slušati –

Spremamo se za Exit i upoznajemo u međuvremenu sa Snoop Lion-om! On kaže da sada radi ono što mu prija i da ga nije briga ako ne snimi ništa od rep muzike u narednom periodu, pa ćemo i mi danas tako. Pevamo “la la la la la la ouuuuuuu je..” i mažemo se ledom!

 

Šta gledati –

Danas imamo pažnje za gif. Zato gledamo samo najbolje, a to su oni sa kučićima! Sačekajte da se izloaduju i umrite od smeha.

gifpug

gifdvapsagifdbestgifkomp

Gde otići –

Prošetati se do zgrade NIS-a da vas isprskaju kapljice vode iz velike fontane. A ukoliko ste pri kešu, sedite u neki od kafića koji je već ugradio hlađenje vodom za svoje goste koji ne mogu da ne sede na ulici i posmatraju prolaznike. Pitajte konobara da li imaju sokove sa izmrvljenim ledom.

led

 

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s